LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 4 augustus 2019
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Dutch Cassidy bewoont het grensgebied tussen country en rock’n’roll. Wuivend graan en tippelzone, verstilde sterrenhemel en zoemende neonreclame gaan in zijn songs hand in hand. Een minuut later rollen ze vechtend over straat. Vechtend om een hoofdrol in Dutch Cassidy’s dagboek van Americana songs. Nieuwste CD ‘Getting There’ nu op Spotify, iTunes, Deezer, GooglePlay, Amazon, Bandcamp.
.
.

GreenStone brengt aanstaande zondag persoonlijke, akoestische covers. Af en toe is er ruimte voor een gevoelige noot, maar zij spelen voornamelijk fijne luisterliedjes in diverse genres. Denk dan aan Jason Isbell, The Decemberists en Ana Nalick, maar ook aan The Police, The Beatles en Avicii. Ze hebben ofwel mooie herinneringen aan de muziek ofwel de teksten spreken hen zo aan, dat het is opgenomen in hun repertoire. GreenStone noemt zichzelf een modulaire band, wat betekent dat zij in diverse bezettingen optreden. Zondag 4 augustus spelen zij in de oorspronkelijke bezetting: Miranda Groenendijk (zang) en Erik Kraaijestein (gitaar, zang). Omdat GreenStone zich richt op het overbrengen van het gevoel van een song in plaats van het liedje precies na te spelen, weten zij het publiek met volle aandacht naar hen te laten luisteren.

.

Skip The Dishes: De leukste coverband! De sfeer is relaxt Droom met sommige nummers heerlijk weg naar je hangmat op het witte bountystrand, of geniet lekker van de muziek