LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 7 juli 2019
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Dailah is 19 jaar en Nederlandse singer-songwriter. In 2018 begon zij met haar eerste opnamen, begeleid door haar vader op gitaar. Inspiratie haalt ze onder andere uit Alicia Keys, Lianne La Havas en Jorja Smith. ‘Ik vind het moeilijk om mijn sound in een bepaald genre te plaatsen, maar het heeft denk ik iets weg van soul, R&B en misschien een beetje jazz.’ Dailah is nu bezig met haar studie psychologie in Leiden, maar muziek maken en schrijven is echt haar passie. ‘Ik leer mezelf kennen door te muziek te schrijven. In mijn liedjes komen bepaalde onzekerheden en persoonlijkheidskenmerken naar voren.’ Rond september 2019 hoopt ze haar eerste EP uit te brengen, waarin zij zich zelf aan de wereld wil voorstellen.
.

Caspios begon als schoolband van het Picasso Lyceum. Naast school gerelateerde optredens speelde Caspios ook op de radio, tv en bij verschillende evenementen in en rondom Zoetermeer. Deze hechte vriendengroep bleef na school bij elkaar en nu 1,5 jaar later zijn ze terug en gaan ze 24 mei rocken in het voorprogramma van ‘Join The Wolf Pack’. Zo’n knallend feestje doen ze maar al te graag over, met een vernieuwd repertoire en de ouderwetse energie, belooft het een heerlijke akoestische set te worden tijdens de Acoustic Afternoon!
.

Lennart: Authentieke fingerstyle gitaar. Instrumentaal eigen werk of verrassende covers in eigen arrangement. Lennart doet het
vanuit zijn hart.
Website: Www.instagram.com/acoustify77