LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 29 juli 2018
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie:


INFORMATIE

Leanne Serena 
Leanne Serena is een jonge zangeres geboren in Zoetermeer en studeert ‘Music and Education’ aan het Conservatorium te Rotterdam. Samen met haar gitarist Loek Buitenhuis brengt ze pop, country en top 40 hits van toen en nu ten gehore. Leanne Serena heeft zich ook ontwikkeld als singer-songwriter en heeft al een aantal nummers uitgebracht op Spotify en iTunes. Deze nummers laten zij ook graag aan u horen. Voor meer informatie kunt u haar website bezoeken: www.leanneserenamusic.nl.

Rosan van der Zee
Is een jonge Singer/Songwriter uit Hellevoetsluis die op overtuigende wijze haar verhaal en emotie in nummers kan omzetten. In 2013 kreeg Rosan de behoefte om zich naast het zingen ook verder muzikaal te ontwikkelen op een instrument en zichzelf te begeleiden. Ze heeft zich het pianospelen op autodidactische wijze eigen gemaakt. Op het gehoor schrijft ze nummers met klassieke-, jazzy-, progressive- en pop-achtige invloeden, dit voornamelijk in de Engelse taal. Haar muziek wordt vergeleken met artiesten/bands als: London Grammar, Kate Bush en Birdy. Rosan deelt haar nummers graag en weet met warme stem en oprecht gevoel het publiek mee te nemen in haar verhaal. www.facebook.com/RosanZee

Road 2 Nowhere
ROAD 2 NOWHERE is een muzikaal project van Jako en Olga. Samen spelen ze al jaren in de Rock and Blues band NIXXAN. Met ROAD 2 NOWHERE maken ze een zijstap, en geven de rock en blues nummers een akoestische twist. Deze afwisseling geeft de broodnodige inspiratie en plezier om op een energieke en eigenwijze manier de nummers akoestisch te brengen, Olga met een dijk van een stem en Jako virtuoos op gitaar. Met z’n tweeën? Ja met z’n tweeën, maar weten altijd te boeien!