LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 30 juli 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Batcrab meets Mars
De Haagse pop/rockband BATCRAB, opgericht in 2011, heeft tot op heden elke wedstrijd/talentenjacht waaraan zij meden weten te winnen. Zij spelen zowel covers als eigen werk. Met hun nummer “blindfolded” wisten zij in 2016 de 25ste plaats in de Haagse 100 te behalen. Regelmatig treedt de band op bij lokale, regionale en zelfs landelijke radio/TV zenders (Utopia SBS6)

Mars (Marcel de Boer) zingt, speelt veel verschillende instrumenten en runt zijn eigen opname studio. Hij werkt samen met artiesten als de Urban Heroes Hans Vermeulen, Glenda Peters en andere grote namen in de muziekwereld. Zijn eigen werk wordt uitgebracht onder de naam “Songs from Mars”.
.

Karen Meinderts
Al jaren schrijft Karen haar eigen muziek, de laatste jaren steeds serieuzer. Daarnaast blijft ze zich ook nog steeds richten op het coveren van nummers. Het leukst is het om zo’n cover een eigen draai te geven. Tijdens de akoestische middag zal ze zowel covers als eigen werk ten gehore brengen. Voornamelijk Engelse nummers, maar af en toe zal er ook een Nederlands nummer voorbij komen.
https://www.youtube.com/karencm09
.

Marcel de Boer