LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 6 augustus 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Toon van Mil
Sinds een aantal jaren heeft hij zich op de akoestische gitaar gericht. (Hetgeen niet inhoudt dat hij op een elektrische gitaar zijn weg niet weet te vinden !!) Als gitarist heeft hij ook als studiomuzikant mogen werken. Ook is Toon de mening toegedaan, dat je het beste muzikale product af kan leveren als je er zelf heel veel plezier in hebt. Dit heeft Toon doen besluiten een programma te voeren met enkel muziek die hij fijn vindt. Ook in zijn composities zoekt hij de dingen waar hij binding mee heeft. Ondertussen heeft hij zich meerdere instrumenten eigen gemaakt, o.a.piano, drumstel, basgitaar, enz, enz.
Na een Masterclass Muzikaal Ondernemerschap van Sena, Buma/ Stemra met Rockacademie Fontys, kwam hij in contact met Evert Abbing, een toonaangevende producer in Nederland. Samen met hem, en onder begeleiding van King Play Music, management en bookings, Roelie van Lingen heeft Toon nu een duidelijke weg uitgestippeld. Een weg die leidt naar een vaste plek in de Nederlandstalige muziekwereld.
.

Jeroen Timmermans Band
Liefhebbers van lyrical songs à la Paul Simon en James Taylor moeten zeker naar Jeroen Timmermans komen luisteren. Jeroen hecht veel waarde aan het lied en het gezongen woord in het bijzonder. Zo ontmoet je in zijn songs een verveelde engel, bezoek je een stad van papier die met iedere regenbui met de grond gelijkt wordt gemaakt, vaar je op een vlot over de Styx naar de onderwereld en dagdroom je over Disney clichés. Deze benadering heeft hem onder andere een contract bij Dox records als huisschrijver opgeleverd. Kortom,kwalitatieve luistermuziek waarbij je aandacht beloond wordt met prachtige impressies in zowel woord als klank.
Voorpret: www.jeroentimmermans.nl
.

The Kings
“the Kings is in 2015 opgericht door vijf kekke gasten die zin hadden om gewoon een flink potje muziek te maken. Heel wat wodka en kapotte drumstokken later is hun sound van nummers als “Rebel Girl” niet meer weg te denken uit de Nederlandse rock-scene. Het eerste album staat in de kleuterschoenen en komt uit zodra ze een goed afgerichte leeuw als mascotte hebben gevonden. Tot die tijd kun je hen altijd wel weer ergens op een podium zien verschijnen. For rock and country!”