LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 13 augustus 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Raising Hats
Een multi-instrumentale, akoestische folk-rockband, die voornamelijk eigen nummers speelt. De teksten kenmerken zich door een grote betrokkenheid bij sociale gebeurtenissen. Raising Hats bestaat uit: Reitse Lemstra: Zang, Gitaar, 12-string & Magnusorgel Luuk van Zutphen: Zang, Akoestische Bas, Mandoline, 5str. Banjo, Omnichord, ShrutiBox & Accordeon. Hans van Zutphen: Cajon, Percussie & Didgeridoo.

De band Raising Hats is opgericht in maart 2009, door singer-songwriter Reitse Lemstra. In datzelfde jaar verscheen de debuut CD: ‘A Brand New Spark.’ Afgelopen jaren traden zij regelmatig op in Nederland en Duitsland, in theaters, festivals, maar ook in huiskamers. Het multi-instrumentele karakter van de band is essentieel. Het instrumentarium wordt te pas en te onpas ingezet. Het is maar net waar de song om vraagt.
.

Tee Bee Brown
Is de podium identiteit van Singer/Songwriter Teus de Bruin. Bezeten van muziek in het algemeen en de Blues in het bijzonder ging hij gitaar spelen. Uitgedaagd door zijn gitaar leraar schreef hij zijn eerste song, en vanaf dat moment was er geen houden meer aan. Na jaren zijn nummers elektrisch ten gehore gebracht te hebben begon de akoestische gitaar steeds meer zijn voorkeur te krijgen. Als formatie Tee Bee Brown & Friends worden de nummers in een unplugged jasje gespeeld, zowel Nederlands- als Engelstalig.

Teus de Bruin – Zang, Gitaar
Ebbo Reitsma – ContraBas / backingvocalls
Peter Graafland – Percussie
Michel Tent – Gitaar, Mandoline, Banjo, Mondharmonica en Toetsen
.

Ton Jenner
Singer-songwriter Ton Jenner schrijft melodieuze songs met een persoonlijk tintje en soms met een rauw randje. Op het podium speelt Ton Jenner uitsluitend eigen songs. Optredens op de vele podia in de Haagse regio en lokale radio geven de kick om lekker door te gaan. Nieuwe songs schrijven en spelen is een altijd blijvende passie. Ton neemt zijn songs op in zijn eigen Palmwood Studio, vaak met behulp van muzikale vrienden.
Meer informatie: www.tonjenner.nl