LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 20 augustus 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

H6 Koor
Een grote fan van André Hazes jubileerde en voor die gelegenheid werd een medley van Hazes ingestudeerd door collega’s. Na dit aanstekelijke optreden besloten een aantal koorleden dit verder uit te bouwen. Onder leiding van Will Koerten is het H6 koor ’t Laatste Rondje ontstaan.
Het koor werd al snel ingezet om de feestvreugde te verhogen op verschillende evenementen, binnen en buiten.  De groep is serieus aan de slag gegaan om een act in elkaar te zetten. Met een eigen demontabele bar, bistrotafels en ‘cafégasten’ maken ze elk evenement een meezingfestijn.

Het Hazesgevoel, het inleven in zijn emotionele – en levensliedjes, maar ook zijn gezellige nummers, het is een vreugde om te beleven. Hou je van Hazes, dan hou je van H6 koor ’t Laatste Rondje.
.

Spin-off 7
Het akoestisch spelen van popliedjes kan zeer openbarend zijn. Toen de coverband Exit 7 gevraagd werd om een akoestisch optreden te verzorgen is er bij de zangeres en gitarist van deze band dan ook een nieuwe, extra liefde voor kleine en pure liedjes ontstaan. Onder de naam
‘Spin-off’ brengen Tamara & Michel nu bekende Nederlands- en Engelstalige liedjes ten gehore van een grote verscheidenheid aan genres. Van Ruth Jacott, Al Green tot aan Foo Fighters, je kunt van alles verwachten van dit duo. Laat je dan ook meeslepen in de wereld van de kleine, pure liedjes en het plezier waarmee deze worden gemaakt.
.

Van Piekeren
Is een Nederlandstalige band uit Utrecht, met een zeer eigen en gevarieerd repertoire, dynamisch uitgevoerd in een semi-acoustische setting. Vergeet sterren.nl-repertoire; denk ‘Tom Waits meets Jacques Brel en Herman van Veen’. Eigen werk, hier en daar afgewisseld met een bestaand nummer in een ander arrangement.
Bezetting:
Jan van Piekeren – teksten & zang
Johan Fransen – gitaar & zang