LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 27 augustus 2017
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Chorale Vocale
De Engelse componist Karl Jenkins staat voor een zeer speciale muziek richting. Zo speelt de tekst in zijn werken een ondergeschikte rol aan de 4 stemmige muziek. Afrikaanse invloeden, maar ook het geluid van een mensenmassa in een winkelcentrum maken indruk in zijn teksten en klankkleuren. Het bekendste werk is ADIEMUS. Deze melodie is destijds gebruikt als achtergrondmuziek bij de reclamespot van Delta Airlines.
Werken uit The Armed Man en andere Adiemus projecten maken deel uit van het repertoire van Chorale Vocale.

Melodieën van de Ierse zangeres Enya passen heel goed in de sfeer die Chorale Vocale neerzet met hun indrukwekkende performance. Een stuk welke in het optreden van Chorale Vocale een vaste plek heeft is AVE MARIA van Bach-Gounod. Daarnaast heeft Will (muzikaal leider) voor deze groep speciale composities geschreven die het repertoire compleet maken.
.

HighFun
Is als band doorgestart vanuit High-5. HighFun richt zich op nummers uit de 60, 70, 80, 90-er jaren met uitstapjes naar het heden. De stijlen variëren van Rock, Blues, Country en Pop. HighFun is een vrolijke, actieve coverband van vijf leden. Het vijftal bestaat uit Linda (Zang), Ed (Gitaar en Zang), Aren (Gitaar en Zang), Martien (Bas en Zang) en Koos op Drums. HighFun onderscheidt zich door sterke zang met swingende gitaarpartijen.

HighFun krijgt het enthousiaste publiek altijd aan het dansen. Hoewel HighFun ‘stevig’ kan uitpakken spelen ze deze middag akoestisch en ‘klein’. HighFun speelt ook op verzoek uw nummer. Wij komen graag het terras muzikaal opleuken!
.

ROAD 2 NOWHERE 
Jako en Olga Speelden jaren in de Rock en Blues band NIXXAN, maar hebben zich nu volledig toegelegd aan hun muzikale project ROAD 2 NOWHERE. Hierbij maken ze een zijstap, en geven de rock en blues nummers een akoestische twist. Deze afwisseling geeft de broodnodige inspiratie en plezier om op een energieke en eigenwijze manier de nummers akoestisch te brengen, Olga met een dijk van een stem en Jako virtuoos op gitaar.
Met z’n tweeën? Ja met z’n tweeën, maar weten altijd te boeien!
.

Madison & Haigh
Is een singer-songwriter trio uit Den Haag.  In 2015 zijn Geert Boer (gitaar) en Esmée van Kampen (vocals) als akoestisch duo gestart. In oktober 2016 is Mitzy van der Weele (bassiste) toegevoegd aan de band om de diepte en emotie van de nummers beter tot uiting te laten komen. Laat je meenemen in hun muzikale verhaal, geïnspireerd op zowel eigen ervaringen als alledaagse dingen die je aan het denken zetten. De diversiteit aan invalshoeken is ook terug te vinden in de muzikale invloed die vanuit meerdere genres komt. In de set zijn verder enkele verrassende covers te vinden, die in een geheel eigen Madison & Haigh jasje gestoken zijn.