LIVE OP ‘T TERRAS

LIVE OP 'T TERRAS

Datum: zondag 28 augustus 2016
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Esmée en Jamalunnamed (1)
Inmiddels een vertrouwd gezicht op de akoestische middag in JJ Music House. Zingen is voor de 18 jarige Esmée al vanaf jonge leeftijd haar passie. Esmée wordt begeleid door gitarist/vocalist Jamal, die inmiddels ook veel ervaring heeft in diverse formaties in de regio. Zij vertolken oude en moderne popsongs in een mooi “akoestisch jasje” die af en toe uitdagend mogen zijn.

.

Audiojaxxaudiojaxx
In 2004 ontstond Audiojaxx. Ze speelden, zoals het een beginnende band betaamt, in eerste instantie op de zolderkamer bij Frank thuis en bouwden langzamerhand een repertoire op van eigen gecomponeerde nummers (Bowie).
Audiojaxx speelt zowel akoestische muziek maar ook uptempo rock die wordt gekenmerkt door overtuigende melodieën. Ze zijn veelal catchy maar niet voor de hand liggende songs in het genre pop/singersongwriter.
De muziek is te beluisteren op https://audiojaxx.bandcamp.com/

Bowie Derwort (zanger, slaggitarist, tekstschrijver/componist) Frank van Egmond (bassist) Gerard Herks (Lead gitaar, back vocals) David Wijnhamer (Drums)

.

Kelly Steentjes unnamed (2)
Al sinds haar 9e levensjaar is Kelly bezig met het schrijven en componeren van haar eigen muziek. Na het winnen van een aantal lokale talentenjachten als solo artiest, kreeg Kelly de kans om haar liedjes te vertalen in bandformatie als frontvrouw van de band ‘Kelly Wants to Fly’. Hoewel deze band aardig aan de weg aan het timmeren was, stopte ‘Kelly Wants to Fly’ in 2013 en besloot Kelly solo verder te gaan. Haar liedjes, begeleid door keyboard of akoestisch gitaar, zijn veelal van biografische aard en typeren zich door haar warme, krachtige stem. Op https://soundcloud.com/kelly-steentjes kun je een aantal van haar nummers beluisteren.