JJ’s SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

JJ's SUNDAY AFTERNOON

Datum: zondag 10 juli 2022
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ´s SUNDAY AFTERNOON 

Deze zomer organiseert JJ Music House voor het 7e jaar live muziek in de gezellige tuin op de zondagmiddagen van 10 juli tot en met 28 augustus. Onder de naam van JJ’s Sunday Afternoon verzorgen per middag twee bands/artiesten een optreden, grotendeels akoestisch is. Het programma is zeer gevarieerd.

Bestel HIER je ticket.

 


.

Liguster

Vergeet de Von Trapps en de Kelly Family, want nu is er “Liguster”. Liguster is een gezelschap bestaande uit mama Helga, dochters Erin en Dane, aangevuld met Johan (van Helga). Ze spelen zelfgemaakte Nederlandstalige liedjes, uiteraard vaak met meerstemmige arrangementen, begeleid door gitaar, koffer, ukeleles, doedelzak, klarinet en een fluitarsenaal. De meerstemmige loepzuiver gezongen eigen teksten worden afgewisseld met folky covers, polderfado, country punk en kleinkunstliedjes. De teksten getuigen van een liefde voor taal, hang naar historie en weemoed. De muzikale pareltjes worden lichtvoetig en humorvol toegelicht. Liguster heeft in eigen studio “Het Zevende Huis” een CD opgenomen: “Snoei”. De tweede Cd: “Heg” zal tijdens dit optreden voor het eerst buiten Gorinchem worden gepresenteerd.

Helga Buitelaar: zang, fluiten, klarinet, doedelzak, gitaar, kazoo Erin Blom: ukelele, zang Dane Blom: akoestische bas, zang Johan van Drunen: gitaar, kofferset – percussie, cajon, zang

 

.


.

van Piekeren

De mannen van Van Piekeren zijn de vaandeldragers van de betere Nederlandstalige popmuziek. Jan van Piekeren is zanger, woordkunstenaar, geboren performer en verhalenverteller. Met zijn muzikale broeders gitarist/componist Johan Fransen en accordeonist/fluitist Bruno Rombouts maakt hij meer dan honderdvijftig keer per jaar podia door heel Nederland heen onveilig, als het even kan vergezeld door een percussionist(varieert) en bassist Wouter Kronenberg. Een optreden van Van Piekeren is keer op keer een belevenis. Sappige verhalen en snelle, bij vlagen absurde humor worden afgewisseld met prachtige liedjes, met een glansrol voor de doorleefde stem en doordachte teksten van voorman Jan van Piekeren.

.