LEANNE SERENA ep-release + Support

LEANNE SERENA   ep-release + Support

LEANNE SERENA ep-release + Support

Datum: vrijdag 24 november 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Met haar authentieke en heldere stem combineert singer-songwriter Leanne Serena americana met hedendaagse pop en folk. Onlangs verschenen de eerste singles van haar aankomende debuut-EP ‘Make It Home’ die op 24 november uitkomt. In haar muziek neemt ze je mee in haar reis naar volwassenheid met alle onzekerheden en gevoelens die daarbij komen kijken. Op vrijdag 24 november zal zij de release van deze EP vieren met een concert in JJ Music House.

Leanne Serena was al vanaf jonge leeftijd bezig met zingen en tijdens haar middelbareschooltijd bloeide haar liefde voor muziek verder op. Ze heeft zichzelf piano en gitaar leren spelen, ook is ze haar eerste eigen nummers gaan schrijven over alles wat haar inspireerde. Inmiddels is ze afgestudeerd aan het Conservatorium als ‘Bachelor Music in Education’, staat ze voor de klas als muziekdocent en geeft ze zangles aan jong en oud. De 25-jarige zangeres woont inmiddels in Lansingerland, maar komt voor haar releaseshow naar haar geliefde geboortestad Zoetermeer. Na twee keer tijdens JJ’s Sunday Afternoon te hebben opgetreden met covers, is het nu tijd om haar eigen muziek te presenteren. Dit gaat ze doen met haar band op het podium van JJ Music House op 24 november. Voor fans van Lizzy McAlpine, James Bay, Taylor Swift, Vance Joy, Wild Rivers & The Paper Kites.

 

Bestel HIER je ticket.

,

 


Support:

Luuk Geers brengt je naar een wereld waar gedachtes en herinneringen samensmelten tot muzikaal aanstekelijke verhalen. De akoestische gitaar staat centraal in zijn muziek.
Na de EP’s Baggio (2020), Opgesloten nacht (2021) en Live uit Gorredijk (2022) is hij nu bezig met nieuwe muziek waarbij hij zal teruggaan naar de basis. Zijn stem, twee gitaren en aanvullende cinematische klanken die doen denken aan een mengeling van Kings of Convience en Nielson vermengt met een rauw randje.
Inmiddels heeft hij al vele optredens op zijn naam staan op grote- en kleine podia door heel Nederland. Zo stond hij in het voorprogramma van Nielson, Racoon en Kenny B

 

 

,