BLUES NIGHT – JOHN PRIMER & SUPPORT

BLUES NIGHT - JOHN PRIMER & SUPPORT

Datum: zaterdag 17 november 2018
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: €12.50 v.v.k. / €15,- dagkassa

Categorie:


INFORMATIE

JOHN PRIMER & THE REAL DEAL BLUESBAND (USA)John Primer leende op 8 jarige leeftijd zijn eerste gitaar. Gefascineerd door grootheden als Jimmy Reed, Muddy Waters, Little Milton en Elmore James was John verkocht aan de blues. Vanaf zijn 18e ging het snel met zijn carrière.  John’s uitstekende performance bleef niet onopgemerkt. John speelde onder andere bij The Chicago Allstars. Na zijn grote successen met de Muddy Waters Band is John gitarist geworden bij de legendarische Magic Slim & the Teardrops. In 1995 kwam zijn eerste album uit ‘The Real Deal’. Er zijn maar weinig bluesartiesten die John’s sterke traditionele slide techniek kunnen evenaren. Zijn gave als story teller en liedjesschrijver zijn eindeloos en zijn geluid is onvergetelijk.

John Primer & The Real Deal Bluesband bestaat uit:
Joh Primer (guitar & vocals), Danny O’Connor (bass guitar), Lenny Media (drums) en Steve Bell (harmonica)
.

.

Little Boogie Boy Bluesband (NL)
Hein Meijer, bekend als Little Boogie Boy, dankt zijn naam aan een bezoek aan de Verenigde Staten in zijn jonge jaren.
Aldaar maakte hij kennis met zijn helden zoals Magic Slim en John Primer. Primer gaf hem ter plekke de artiestennaam ‘’Little Boogie Boy’’. Tot op de dag van vandaag hebben die twee een band. Als Europese begeleidingsband van John Primer heeft de Little Boogie Boy Bluesband al heel wat optredens afgewerkt.
Vanavond echter verschijnt John Primer met zijn eigen USA band, en des te leuker dat de Little Boogie Boy Bluesband als support-band mag fungeren!