KILLFRED

KILLFRED

Datum: zondag 12 februari 2017
Aanvang: 15:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

KillFred is een ervaren en enthousiaste rock coverband uit Zoetermeer, opgericht in 2009. Een eigenzinnig muzikaal vijftal, bestaande uit: twee gitaristen (Ron en Wim), een bassist (Ruud), een drummer (Dennis) en een zangeres (Kirsten). En met een grote passie: muziek maken! Ze treden regelmatig op in de omgeving van Zoetermeer, waarbij bijvoorbeeld JJ Musichouse, Podiumcafé de Boerderij Cafe de Oudesluis in Rotterdam, Koningsdag Café Aan Zet Te Rotterdam, Muziekcafé De Paap en diverse festivals worden aangedaan.

KillFred zorgt voor een feest der herkenning met lekker in het gehoor liggende rockcovers van Anouk tot ZZ Top. En natuurlijk van alles daartussen, zoals Bløf, Pink Floyd, The Eagles, Foo Fighters, Bryan Adams, Robert Palmer, K’s Choice, Golden Earring, Sass Jordan, Lenny Kravitz, Nirvana, Pearl Jam, The Cult, Metallica, Status Quo en vele anderen…

De afgelopen tijd is KillFred ook met eigen werk bezig en is er samengewerkt met Evert Nieuwstede (Urban Heroes) om een door hem geschreven nummer (Prove It To Me Honey) exclusief door KillFred in de studio op te nemen. Het resultaat van deze single is via Parkroad Cafe gepresenteerd op Radio West en wordt mogelijk ook op andere radiozenders gedraaid… Deze en andere nieuwe wendingen zal KillFred nu ook live op het podium spelen.

En we hebben een eigen nummer geschreven, en ook met Evert Nieuwstede samengewerkt

De bandleden gaan er altijd voor om er weer een leuke show van te maken, waarbij het plezier in muziek maken voorop staat, dus dat wordt een feestje!