JOIN THE WOLF PACK & INTERESTING BERNARDO

JOIN THE WOLF PACK & INTERESTING BERNARDO

JOIN THE WOLF PACK & INTERESTING BERNARDO

Datum: zaterdag 15 oktober 2022
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

INTERESTING BERNARDO Interesting Bernardo is een zeskoppige coverband uit de randstad. De band ontstond voor corona, maar inmiddels klaar voor de eerste stappen op het grote podium. Een coverband met muziek van alle tijden en alle stijlen, van Pink tot Melissa Etheridge en van Anouk tot Chris Stapleton.


 

Power rockband Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met The Wild Romance. Brons tourde 5 jaar lang in binnen- en buitenland als leadzanger/gitarist met de oud bandleden van Herman Brood (o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, Englebert) en stond in zalen als Paradiso, Dru, La Salla (Spanje) Magneet Festival (met Nina Hagen), Eric Burdon & The Animals Legends Festival en bij 3FM op de speelplaats.

Eind 2016 richt Brons de power rockband Join the Wolf Pack op, een strakke energieke rockband met een ongekende live performance. De band bestaat uit ervaren en bekende muzikanten uit het (inter)nationale circuit. Roland Brons: Lead vocals / guitar (The Wild Romance, Murphey’s Law) RP Verkade: Lead guitar / backing vocals (The Dutch Joe Satriani) Fabyan Visser: Drums / backing vocals Prashant Kanhai: Bass guitar / backing vocals (Best New Coming Bass Player) De invloed van Herman Brood, Foo Fighters, Joe Satriani, Steve Lukather en Neil Young is duidelijk te horen in de geheel eigen power rock stijl van de band. Join the Wolf Pack is zeker geen coverband hoewel er natuurlijk wel een aantal bekende nummers voorbij komen tijdens de shows.

De band smeedt de rauwe Rock ’n Roll van Roland, de melodieuze gitaar partijen van RP en de strakke ritme sectie van bassist Prashant en drummer Fabyan samen tot een strakke energieke rockshow van Hollandse bodem. Oude tijden herleven in een nieuwe band. De belangstelling voor deze nieuwe band is groot, de fan base groeit snel en Join the Wolf Pack krijgt regelmatig klinkende en lovende recensies.

Join the Wolf Pack is een echte live band en biedt de fans een uitdagende strakke rockshow. Met optredens in o.a. De Boerderij Zoetermeer, Paard Den Haag, Poppodium Xinix, JJ Music House, RTV West Live radio, Countdown Café, Parkroad Café, The Waterhole, Rock Café Taste en als headliner op diverse festivals als Woodstock aan de Waal, Pinkenpop, Hoekstock festival, diverse Bevrijdingsfestivals, JJ Music House Festival en het Haagse Hoed festival heeft de band inmiddels een stevig visitekaartje afgegeven. Reikhalzend wordt uitgekeken naar de toekomst en zal de band, naast op de Nederlandse festivals en clubs, ook te zien zijn in het buitenland, waarbij de band onder andere Duitsland en België zal aandoen.

.

. .

Bestel HIER je ticket.