JOIN THE WOLF PACK & IGNITED

Datum: vrijdag 24 mei 2019
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

Power rockband Join the Wolf Pack is een initiatief van zanger/componist en frontman Roland Brons. De band is het vervolg op Brons’ eerdere muzikale activiteiten met The Wild Romance. Brons tourde 5 jaar lang in binnen- en buitenland als leadzanger/gitarist met de oud bandleden van Herman Brood (o.a. Lademacher, Hollestelle, Cooijmans, Englebert) en stond in zalen als Paradiso, Dru, La Salla (Spanje) en het Magneet Festival (met Nina Hagen), Legends Festival en bij 3 FM op de speelplaats. Eind 2016 richt Brons de power rockband Join the Wolf Pack op, een strakke energieke rockband met een ongekende live performance.

In 2016 begint Brons aan de power-rockband Join the Wolf Pack, een vlijmscherpe, energieke rockband met een ongeëvenaarde live-uitvoering. Join The Wolf Pack bestaat uit vier doorgewinterde muzikanten uit de (inter) nationale muziekscene. De invloed van bands als Herman Brood, Foo Fighters, Steve Lukather en Neil Young. Is duidelijk gehoord in deze band. Join the Wolf Pack is zeker geen coverband, ze spelen nieuw en oud materiaal in hun eigen krachtige rockstijl.
De band combineert de pure Rock ’n Roll van Roland en de melodieuze leadgitaar van RP met de strakke ritmesectie van bassist Prashant en drummer Fabyan met een vlijmscherpe energieke rockshow. De moderne tijd herleeft in deze nieuwe band.

.

Ignited begon als schoolband van het Picasso Lyceum. Naast schoolgerelateerde optredens speelde Ignited ook op de radio, tv en bij verschillende evenementen in en om Zoetermeer. Deze hechte vriendengroep bleef na school bij elkaar en nu zijn ze terug en klaar om opnieuw op de bühne van JJ’s te rocken waar ze 1.5 jaar geleden hun afsluitende optreden gaven. Met een vernieuwd repertoire en de ouderwetse energie belooft het een knallende show te worden!
Fleur van Amstel (vocals)
Sander Hurks (bassguitar + backing vocals)
Rik Oldenziel (guitar)
Quinten van Winden (guitar)
Marit van der Burgh (drums)