JJ’s GOES LOUD

JJ's GOES LOUD

JJ's GOES LOUD

Datum: vrijdag 12 mei 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

MOUNTEIN EYE

De metal-band Mountain Eye heeft een eigen en specifiek alternative metal geluid ontwikkeld. Onverwachte invloeden zoals folk, ambient en elektronische genres zorgen ervoor dat geen enkel nummer hetzelfde klinkt. Deze ambitieuze band heeft een aantal respectabele highlights op hun naam staan zoals optredens met o.a. Wargasm (UK), Megaherz en InVisions. In 2020 en 2022 zijn zij geselecteerd voor de Popronde. Hun debuutalbum ‘Roads Uncharted’ (2019) is inmiddels meer dan 1.4 miljoen keer gestreamd op Spotify. Hun singels worden zelfs vermeld op de officiële Spotify playlists. Hun laatste single ‘9 Knives’ leverde lovende reacties bij recensenten.

.
Bestel HIER je ticket

.

DOWN WITH THE SYSTEM

Down with the System (SOAD TRIBUTE)

Door een grote liefde voor System of a Down zijn de vier mannen van Down With The System de uitdaging aangegaan om de nummers van SOAD met zoveel mogelijk plezier en overtuiging naar het podium te brengen.
Down With The System speelt een verrassend uitgebreide setlist van de grootste hits zoals “Chop Suey” tot de onbekende SOAD nummers voor de echte fans, en brengt dit over met een overtuigende en energieke live show waar iedere liefhebber gegarandeerd van zal genieten.
.
Bestel HIER je ticket

.

ARCHE

Wie denkt dat thrash metal passé is heeft het mis. Arche brengt met hun zelf geschreven muziek de klassieke jaren 80 thrash sound terug, in een eigen ietwat melodisch jasje. Snoeiharde gitaren, bliksem snelle drums, en een dosis anarchistische teksten waar je u tegen zegt. Dat is Arche, we zie je in de moshpit.

.
Bestel HIER je ticket