JJ’s TRIBUTE NIGHT

JJ's TRIBUTE NIGHT

Datum: zaterdag 13 mei 2017
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

T&T play’s – SLASH   
Saul Hudson (Hampstread 23 july 1965) bekend onder het pseudoniem Slash, is een Brits-Amerikaans muzikant.Hij is de leadgitarist van de Amerikaanse rockband Guns N’Roses, waarin hij speelde van 1985 tot 1996 en waarin hij in 2016 terugkeerde. Zijn debuutalbum als soloartiest, simpelweg Slash genaamd kwam uit in 2010. dit soloproject kreeg een vervolg in 2012, met Apocalyptic love.
.
.

High Fun play’s – Fleetwood Mac
Opgericht in 1967 door Peter Green en later Mick Fleetwood. De bandnaam Fleetwood Mac is afkomstig van een nummer dat Green Fleetwood en McVie al opnamen in de tijd dat ze nog bij John Mayall speelden, maar komt eigenlijk neer op een samenwerking van de achternamen van mick Fleetwood en John Macvie.

.
.

Blackbird play’s – The Beatles
The Beatles een van de meest invloedrijke bands uit de geschiedenis van de popmuziek, een popgroep uit de engelse stad Liverpool. De groep was actief van 1960-1970. De bezetting bestond uit John Lennon, Paul Mccartney, Ringo Starr en George Harrison; andere vroegere leden waren Stuart Sutcliffe en Pete Best. The Beatles kregen te maken met hysterische tienermeisjes, die tijdens concerten de muziek met hun gegil overstemden. Voor dit gedrag raakte de term “Beatlemania” in zwang.

.
.

Point’65 play’s – Pearl Jam
Een Amerikaanse rockband uit Seatlle, (1990). In die tijd werd de muziek van de band als ‘grunge’ bestempeld. Later werd Pearl Jamsteeds vaken geassocieerd met classic rock, alternatieve rock en mainstream rock. Geschat wordt dat Pearl Jam wereldwijd meer dan 60 miljoen albums heeft verkocht. Hiermee behoort Pearl Jam tot de best verkopende rockbands ter wereld allertijden.

.
.

Sara-L Play’s – Janis Ian
Janis Ian leerde al op 3 jarige leeftijd piano spelen. Op 14 jarige leeftijd debuteerde zij met een zelfgeschreven liedje, Society’s Child. De tekst ging over een relatie tussen een blank meisje en een zwarte jongen. De discussie of zoiets wel kon brandde los en Janis stond in het middelpunt van de belangstelling. Daarbij kwam zij uit voor haar homoseksualiteit. Thans heeft zij al jaren ene relatie en is zij in 2003 getrouwd met Patricia Snyder. Janis Ian woont in Nashville en treed nog steeds op, ook in de Benelux.

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.