JJ’s Sunday Afternoon

JJ's Sunday Afternoon

JJ's Sunday Afternoon

Datum: zondag 2 juli 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

SPIN-OFF-7

Tijdens een akoestische band-sessie kwamen Tamara (zang) en Michel (gitarist) tot de ontdekking dat zij een gemeenschappelijke liefde hadden voor kleine akoestisch liedjes.  Als duo Spin-off 7 hebben zij de afgelopen 5 jaar al heel wat optredens mogen verzorgen op diverse podia en bij mensen thuis. Altijd met een persoonlijke touch. Het repertoire is breed en gaat van nieuwe popsongs tot oudere gevoelige chansons.  Liedjes van Herman van Veen, Michael Jackson, Dua Lipa, George Michael, Natasha Beddingfield en Al Green kunnen zomaar voorbijkomen.

.

ESTEE MOISE

Estée Moïse is een 19 jarige singer- songwriter uit Zwijndrecht die op dit moment hard aan de weg timmert. Op 26 November heeft ze haar eerste single ‘De Sprinter’ uitgebracht. Dit liedje gaat over een liefdesrelatie op papier gekomen tijdens het reizen met het openbaar vervoer in de sprinter. Estée haalde haar inspiratie uit de diverse muziekgenres van haar opa die ze vanaf kinds af aan mee kreeg. De onderwerpen die Estée tijdens het schrijven aan bod brengt zijn gebeurtenissen uit haar eigen belevingswereld en ervaringen die ze zelf meegemaakt heeft. Voor dit jaar en komend jaar ligt er veel nieuwe muziek klaar om uit te brengen en zal er een EP volgen.

Meer informatie over Estée en haar muziek vind je op haar Instagram: esteemoise, potify: esteemoise, Tiktok: esteemoise.

,