ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

Datum: zondag 20 augustus 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

ZOMERSE LIVE MUZIEK OP HET TERRAS 

Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Tickets aan de deur.

 

GUY TAYLOR

Guy Taylor; 25-6-1959 geboren te Nijkerk ( gld) Vanaf m’n 17e begonnen met gitaar spelen maar ook met zingen ik heb altijd veel gezongen in verschillende koren. Zang is voor mij altijd het belangrijkste geweest, iIk kan mezelf aardig begeleiden, maar ben geen gitaarvirtuoos. In een mindere periode in mijn leven heb ik een aantal jaren mijn gitaar niet meer aangeraakt. Door mijn vrouw Sonja, ben ik weer begonnen met het maken van muziek, nu zo’n 10 jaar geleden. Muziek van o.a. Bon Jovi, The Animals John Denver de Dijk e.a. bekende artiesten komen voorbij. Optreden doe ik graag en sinds een half jaar met enige regelmaat.

.

JOHN NOTLENNON

John NotLennon Yeah yeah yeah! All You Need Is Love! Zijn wieg stond in Nederland. Maar zijn hart ligt in Liverpool. Als zanger / gitarist van een Beatles tribute act gaf hij optredens in heel Europa. Hij deed een tournee langs diverse grote steden in de Filipijnen. En als straatmuzikant speelde hij op de pleinen van Londen, de boulevards van Cannes en de oude binnensteden van Bretagne. Nu speelt hij solo als John Not Lennon, met akoestische gitaar en zang. In de rol – en outfit – van Beatle John Lennon neemt hij het publiek mee terug naar de swinging sixties en rocking fifties. Met een vleugje Everly Brothers, een snufje Buddy Holly, een beetje Elvis en heel veel Beatles.

,