ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

Datum: zondag 13 augustus 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

ZOMERSE LIVE MUZIEK OP HET TERRAS 

Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Tickets aan de deur.

 

LINDA VAN DE LINDEN

Linda van de Linden: Het isolement dat ontstond door Covid leek eindeloos en betekenisloos, zeker voor muzikanten. Want wie zijn wij zonder publiek? Wie ben ik als alleen muziek overblijft? De rem op het sociale leven heeft heel wat opgeleverd. Herwaardering van vrijheid, van het recht om een mening te kunnen uiten, om verhalen te kunnen vertellen. Nieuwe waarden werden toegekend aan mooie verhalen, aan oude liedjes. The Cocoon sessions by Linda vd Linden Linda zingt en speelt verhalen, in de vorm van bekende covers en eigen liedjes. Verhalen over helden en de liefde, over gemis en acceptatie. Verhalen van Clapton, Melissa Etheridge, Danny Vera en van haarzelf en alleen op haar eigen manier. Intens, warm, puur, want, hoe moet het anders?


KEY-TAR

KEY-TAR is een mooie spin-off waarbij Dick en Henk in alle eenvoud van de toetsen en de gitaar nummers van Sandycoast, John Legend, Lionel Richie maar ook David Bowie en Prince ten gehore zullen brengen.

,