ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

Datum: zondag 30 juli 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

ZOMERSE LIVE MUZIEK OP HET TERRAS 

Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Tickets aan de deur.

 

KARLIJN LANGENDIJK

Karlijn Langendijk is geboren in 1995 en groeide op in Uitgeest. Altijd omgeven door akoestische gitaarmuziek van haar vader, greep zij op 13-jarige leeftijd zelf naar dit instrument. Ze is gefascineerd door allerlei verschillende muziekgenres en smelt deze samen tot een compleet unieke stijl. Karlijns composities weerspiegelen alle complexe emoties die mensen voelen maar niet in woorden kunnen omschrijven. Haar kenmerkende melodieën spreken tot de verbeelding, alsof de muziek een filmsoundtrack is die alleen in het hoofd van de luisteraar bestaat. Tijdens haar live-concerten wisselt ze feilloos af tussen dromerige ballads, ritmische grooves en arrangementen van bekende nummers. Tussen de gitaarklanken door vertelt zij gepassioneerd over de ervaringen en fascinaties die haar inspireren tot het maken van muziek.

Haar nieuwste album “ATLAS”, tevens haar solo debuut, kwam in 2022 uit: een verzameling van persoonlijke ervaringen uitgedrukt door middel van muziek – een reis door belangrijke levensgebeurtenissen en fascinaties. In 2017 studeerde Karlijn af aan het Conservatorium in Utrecht en twee later voltooide zij haar masterstudie “Akoestische Gitaar” aan de Hochschule für Musik in Dresden, Duitsland waar ze les kreeg van gerenommeerde muzikanten als Thomas Fellow, Reentko Dirks en Stephan Bormann. Ze deelde het podium met gitaristen als Tommy Emmanuel en Peter Finger en tourde door heel Europa, China en India. Eind 2015 won zij de 1e prijs én de publieksprijs bij de “SAI Acoustic Guitar Competition” in Tsjechië. Ze bracht in 2015 een duo-album uit bij het welbekende Duitse label “Acoustic Music Records”. In 2018 stond ze in de finale van de “Acoustic Guitarist of the Year” competitie in Londen. In januari 2021 ontving zij de sponsorprijs van de “European Guitar Award”.

.

RONN V ETTEN

Ronn van Etten; Geboren in Voorburg, Nederland, op 3 juni 1955. Tijdens de afwas zongen we vaak wat. Mijn oudere broers en zus gingen allemaal naar een fanfare-orkest. Ik had daar geen zin in, opgroeiend in en beïnvloed door de jaren zestig, dus ging ik naar gitaarles en later wat drumlessen. Toen ik elf werd, kreeg ik voor mijn verjaardag een akoestische gitaar. Toen ik 13 was, schreef ik mijn eerste liedje en er zouden er nog veel volgen… van Symfonische muziek, Hardrock, Pop en als singer-songwriter. Last but not least treed ik ook SOLO op, gewoon zingen en soms gitaar spelen, Veel bekende covers, maar ik vertolk ook mooie onbekende nummers, evenals originele nummers die ik zelf heb geschreven. In 2019 kreeg ik de kans om een ​​Eric Clapton tribute te doen op Cyprus voor 5 optredens. Als laatste doe ik optredens in

,