ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

ZOMERSE LIVE MUZIEK

Datum: zondag 23 juli 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

ZOMERSE LIVE MUZIEK OP HET TERRAS 

Onder de naam Summer Music Gigs organiseert JJ Music House in de zomermaanden iedere zondagmiddag live optredens op het sfeervolle terras. Tickets aan de deur.

 

SUNFLOWER & GINA

Wij zijn Sunflower (15) en Gina (12). Wij hebben samen aan The Voice Kids meegedaan vorig jaar, Gina heeft ook aan het Junior Songfestival meegedaan en Ministars. Onze grootste passie is muziek en instrumenten. We zingen in 5 talen. Samen met onze gitarist Febby Tasiran en een Cajon speler treden wij regelmatig op in het land.


.

ANGIE WHITE

Angie Treebusch, ook wel bekend als Angie White, is geboren op 16 september 1993 in Den Haag. Angie begon vanaf haar 6e te dansen. Toen ze 10 was, werd Angie aangenomen op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag voor klassiek ballet, waarna ze doorstroomde naar het HBO-dans en vervolgens nog een jaar HBO moderne dans volgde bij Codarts in Rotterdam. Maar nog altijd lag haar hart en ziel meer in zang en zodoende nam ze de beslissing te doen wat ze al die jaren wilde: ZINGEN! Ze won 2 talentenjachten, waardoor ze haar eigen concert heeft mogen neerzetten in Rotterdam.

Al snel was ze toe aan een nieuw avontuur en besloot mee te doen aan X-factor 2013 met haar meidengroep “Rebels Ink”. Ze eindigden op de derde plek in “Camp Gordon”. Vervolgens in oktober 2014 was ze te zien in “The Voice Of Holland” met “Trumpets”, waar ze haar eigen versie van maakte. Daarna bracht ze twee hits uit op MTV in Azië: “It’s Not Me” en “Bring it Home. Haar stem was ook te horen op het nummer “New York” van EV&R. Haar eigen album “Closure” volgde niet veel later. Tot slot stak ze haar nummer “Break it” (origineel van Roy Op ‘t Eynde & Angie) in samenwerking met Ferri Somogyi (DJ Ferri S) in een nieuw jasje. Zo doet Angie het toch het liefst: Puur en vanuit haar hart.

,