IRISH FOLK NIGHT MET CHRIS MURPHY (USA) & AN IRISH FOLK JAM

IRISH FOLK NIGHT MET CHRIS MURPHY (USA) & AN IRISH FOLK JAM

IRISH FOLK NIGHT MET CHRIS MURPHY (USA) & AN IRISH FOLK JAM

Datum: zaterdag 6 april 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

An Irish Folk Night met niemand minder dan Chris Murphy en een echte Ierse Folk jam. Op deze typisch Ierse avond wordt na het solo-optreden van Chris een heuse Ierse pub sfeer gecreëerd waar hij samen met 8 Nederlands-Ierse muzikanten spontane, energieke folk muziek gaat improviseren. Met de levendige muziek, rumoerige gezelligheid en wellicht een dansje, waan je je als publiek een avondje in Ierland.

Chris Murphy, een briljant getalenteerde multi-instrumentalist, is geboren en getogen in een Iers-Italiaans gezin. Door de jaren heen heeft Chris meer dan 500 werken opgenomen, 16 soloalbums uitgebracht met optredens in de Verenigde Staten, Engeland, Ierland en Nederland. Zijn uiteenlopende talenten maken hem ook tot een veelgevraagd componist voor films. Hij heeft opnames gemaakt met leden van Wilco, Firehose, The Waterboys, Buena Vista Social Club en Grant Lee Buffalo.

Enkele statements over Chris Murphy: “Een charismatische artiest en een vuurspuwende vioolvirtuoos” – “Beklijvend en betoverend” – “Een getalenteerde en innovatieve speler”

 

BESTEL HIER JE TICKET

,