JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: THE JAY BODEAN BAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: THE JAY BODEAN BAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: THE JAY BODEAN BAND

Datum: zaterdag 16 maart 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

De band is geformeerd rond zanger/tekstschrijver Jay Bodean, een bekende ‘stem’ in de muziekwereld. Zo was hij te zien en te horen op vele festivals en grote podia. Het repertoire van The Jay Bodean Band bestaat hoofdzakelijk uit eigen nummers en een aantal spetterende covers met een mix van diverse stijlen en invloeden: het is blues met funk, soul, R&B, rock, jazz en zelfs country invloeden. Van swingende uptempo nummers tot rustige slow-blues, The Jay Bodean Band laat het allemaal horen!

Jay Bodean is omringd door zeer ervaren en professionele muzikanten: Martin Suijs (gitaar & backing vocals), Wil Boerboom (drums & backing vocals) en Robin Lopulalan (bas).

 

BESTEL HIER JE TICKET

 

JJ’s Blues Club

De JJ’s Blues Club is een initiatief om de blues liefhebbers in een gezellige sfeer, met een goed geluid en licht, te laten genieten van de vele bestaande blues stijlen. Niet alleen bekende bands uit binnen en buitenland, maar ook onbekende bands met potentie, maken in 2024 hun opwachting tijdens de  JJ’s Blues Club avonden.

Tip: Op 14 september aanstaande wordt de eerste JJ’s Blues Club XL georganiseerd, een buitenevent met een interessante line-up!