ROBBERT DUIJF

ROBBERT DUIJF

ROBBERT DUIJF

Datum: vrijdag 25 oktober 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Robbert Duijf is in april voor de derde maal 1e geworden bij de European Blues Challenge 2024 in Portugal, dit keer samen met zijn band. Een fantastische prestatie!

Robbert die deze avond solo optreedt, brengt zijn muziek puur, oprecht en vol passie. Zijn stem is rouw en vol overgave. Hij gebruikt onder andere de gospel-blues om zijn verhalen met een boodschap te delen, een sterke verbinding en een gemeenschapsgevoel met zijn publiek te creëren.

Zijn muziek is een mix van gospel-blues en Deltablues met een snufje Brits- Amerikaanse folk geïnspireerd door Charley Patton, Skip James, Willie Dixon, Blind Willy Johnson, Dave Van Ronk, John Lee Hooker en Michael de Jong.

Robbert heeft een aantal singles, vinyls en albums op zijn naam staan met zeer goede recensies. Met de nieuwste release van “Love To See You Cry” zet hij samen met de band een passievol, out of the box blues nummer neer over onvoorwaardelijke liefde. Het is voor Robbert van wezenlijk belang om juist in deze tijd, mensen te verbinden met zijn muziek.

 

Credits

  • Winnaar Dutch Blues Challenge 2024 categorie Band
  • Winnaar Dutch Blues Challenge 2023 categorie Band
  • Semi-finalist International Blues Challenge 2020
  • Winnaar Dutch Blues Challenge 2019 categorie solo/duo.

Robbert Duijf  “Muziek vanuit het hart als heler en verbinder”

 

BESTEL HIER JE TICKET

,