JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: JESSE REDWING (AUS)

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: JESSE REDWING (AUS)

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: JESSE REDWING (AUS)

Datum: zaterdag 25 mei 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 17.50

Categorie:


INFORMATIE

JJ’s Blues Club 2024

JJ Music House is een bekend muziekpodium in Zoetermeer en omstreken. Onder de noemer JJ’s Blues Club worden een reeks van JJ’s Blues Club avonden in 2024 georganiseerd. In deze club worden verschillende bluesstijlen ten gehoren gebracht in een fantastische sfeer en altijd met goed geluid en licht, zoals wij al jaren gewend zijn. Het betreft bekende en ook minder bekende bands/muzikanten. De bluesavonden / bands kunnen deels worden gesponsord door organisaties die een werkelijke mix willen maken tussen zakelijk en muzikaal interesse (Vraag naar ons sponsorprogramma en kijk welke mogelijkheden JJ’s Blues Club allemaal kan bieden).

Eén of twee keer per jaar organiseren wij ook een JJ’s Blues Club XL, buiten evenement. De eerste in 2024 zal zijn op 14 september a.s.

 

 

JESSE REDWING is een van de meest soulvolle en authentieke bluesspelers in Australië Jesse heeft veel gespeeld op talloze locaties in Australië en heeft dat ook gedaan twee Amerikaanse tournees de afgelopen jaren.

Hij heeft acts als Cedric Burnside, Cold Chisel, Nic Cester (Jet) en Ana Popovic ondersteund. Een nummer van Jesse’s debuutalbum Crawlin’ Up the Walls was te zien in de populaire Netflix-show Shooter.

Afgelopen zomer verscheen het tweede album Light My Way. Jesse’s eerlijke, nuchtere spel vertaalt zich goed, of hij nu solo speelt of met zijn bloedhete band. Hij vult gegarandeerd je kopje met zijn eigentijdse kijk op de tijdloze soulvolle klanken van de blueslegendes.

 

BESTEL HIER JE TICKET

,