JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: JC CHERRY

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: JC CHERRY

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: JC CHERRY

Datum: vrijdag 5 juli 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

De nieuwe formatie JC Cherry, opgericht door gitarist Jelle Wunderink en zangeres Conchita Venderbosch, is een band van uitzonderlijke klasse. De band speelt voor een groot deel zeer pakkend eigen werk, aangevuld met covers die in een eigen jasje gestoken worden. Denk b.v. aan nummers van Beth Hart, Joe Bonamassa, Tedeschi Trucks etc. Het repertoire varieert van ballads tot stevige rock met swingende funky invloeden, gespeeld door uitmuntende muzikanten die al jaren op gerenommeerde podia spelen. JC Cherry komt op 5 juli naar JJ Musichouse alwaar ook video-opnames gemaakt worden voor de kick-off shows. Daar wil je bij zijn! Aanvang 20.30 uur Voorproefje? De prachtige powerballad ‘Don’t Walk Away’ brachten ze onlangs uit en de reacties zijn overweldigend op social media.

 

BESTEL HIER JE TICKET

,

 

 

JJ’s Blues Club 2024

JJ Music House is een bekend muziekpodium in Zoetermeer en omstreken. Onder de noemer JJ’s Blues Club worden een reeks van JJ’s Blues Club avonden in 2024 georganiseerd. In deze club worden verschillende bluesstijlen ten gehoren gebracht in een fantastische sfeer en altijd met goed geluid en licht, zoals wij al jaren gewend zijn. Het betreft bekende en ook minder bekende bands/muzikanten. De bluesavonden / bands kunnen deels worden gesponsord door organisaties die een werkelijke mix willen maken tussen zakelijk en muzikaal interesse (Vraag naar ons sponsorprogramma en kijk welke mogelijkheden JJ’s Blues Club allemaal kan bieden).

Eén of twee keer per jaar organiseren wij ook een JJ’s Blues Club XL, buiten evenement. De eerste in 2024 zal zijn op 14 september a.s.