JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: BAS PAARDEKOOPER

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: BAS PAARDEKOOPER

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: BAS PAARDEKOOPER

Datum: vrijdag 26 juli 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 15,-

Categorie:


INFORMATIE

Maak kennis met opwindende wereld van Bas Paardekooper, de band die de Nederlandse bluesrockscene stormenderhand verovert! Met pakkende eigen nummers brengen ze een frisse wind in de bluesscene, terwijl ze toch trouw blijven aan de diepe wortels van de blues. Bas Paardekooper, de frontman, is een virtuoze gitarist en zanger wiens passie en talent van het podium afspat. Samen met Roel van Leeuwen op drums en André de Bruijn op bas, vormt dit trio een krachtige eenheid die elk optreden tot een onvergetelijke ervaring maakt. Of ze nu spelen op het Open Air Blues Festival in Roemenië of een intiem akoestisch optreden geven in het Theater Grand Café Concordia, Bas Paardekooper en zijn band weten altijd het publiek te boeien met hun dynamische shows en meeslepende muziek. Mis de kans niet om deze sensationele band live te zien. Met optredens gepland op nationale en internationale locaties is er geen excuus om deze muzikale krachtpatsers niet in actie te zien. Bereid je voor op een avond vol met de beste bluesrock die Nederland te bieden heeft – Bas Paardekooper wacht op je!

 

BESTEL HIER JE TICKET

,

 

 

JJ’s Blues Club 2024

JJ Music House is een bekend muziekpodium in Zoetermeer en omstreken. Onder de noemer JJ’s Blues Club worden een reeks van JJ’s Blues Club avonden in 2024 georganiseerd. In deze club worden verschillende bluesstijlen ten gehoren gebracht in een fantastische sfeer en altijd met goed geluid en licht, zoals wij al jaren gewend zijn. Het betreft bekende en ook minder bekende bands/muzikanten. De bluesavonden / bands kunnen deels worden gesponsord door organisaties die een werkelijke mix willen maken tussen zakelijk en muzikaal interesse (Vraag naar ons sponsorprogramma en kijk welke mogelijkheden JJ’s Blues Club allemaal kan bieden).

Eén of twee keer per jaar organiseren wij ook een JJ’s Blues Club XL, buiten evenement. De eerste in 2024 zal zijn op 14 september a.s.