JJ’s BLUES CLUB PRESENTS: ASHGROVE BAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: ASHGROVE BAND

JJ's BLUES CLUB PRESENTS: ASHGROVE BAND

Datum: zaterdag 12 oktober 2024
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

JJ’s Blues Club 2024

JJ Music House is een bekend muziekpodium in Zoetermeer en omstreken. Onder de noemer JJ’s Blues Club worden een reeks van JJ’s Blues Club avonden in 2024 georganiseerd. In deze club worden verschillende bluesstijlen ten gehoren gebracht in een fantastische sfeer en altijd met goed geluid en licht, zoals wij al jaren gewend zijn. Het betreft bekende en ook minder bekende bands/muzikanten. De bluesavonden / bands kunnen deels worden gesponsord door organisaties die een werkelijke mix willen maken tussen zakelijk en muzikaal interesse (Vraag naar ons sponsorprogramma en kijk welke mogelijkheden JJ’s Blues Club allemaal kan bieden).

Eén of twee keer per jaar organiseren wij ook een JJ’s Blues Club XL, buiten evenement. De eerste in 2024 zal zijn op 14 september a.s.

 

 

Ashgrove Band. Een bluesband met een groeiende reputatie in de scene. Bestaande uit 4 muzikanten die elkaar op muzikaal en persoonlijk vlak helemaal gevonden hebben. Een symbiose die voortvloeide uit de gemeenschappelijke voorliefde voor de bluesmuziek. Een avond Ashgrove staat voor een garant voor een muzikale beleving waar zowel bekende als minder bekende bluesnummers met plezier en op eigen wijze worden gespeeld. Soms stuwend en stompend, dan weer fluisterzacht of vol swing maar altijd vol passie. De bandleden, elk meester van hun instrument, brengen een boeiende dynamiek naar het podium. De rauwe en soms zwoele stem van Martin Wester, die tevens gitaar en mondharmonica bespeelt, voegt een krachtig element toe aan de bluesklanken. Jos Muller voert ons mee op een gitaar die afwisselend fluistert en schreeuwt, ondersteund door het strakke en ritmische drumwerk van Theo Tromp. En niet te vergeten, Jan Jansen die met zijn knorrende en ronkende bas het geheel een solide en meeslepende basis geeft. Samen vormen ze een illustere blues-gezelschap dat de naam draagt van de beroemde Bluesclub in Los Angeles: Ash Grove. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring, waar de bluesklanken je ziel zullen raken en je mee zullen nemen op een muzikale reis vol passie en emotie. Mis dit bijzondere optreden van Ashgrove niet en kom genieten van hun unieke interpretatie van de blues.

Bandleden:  Martin Wester – Gitaar / zang / bluesharp  Jan Jansen – Basgitaar  Theo ‘Tjoe’ Tromp – Drums / zang  Jos Muller – Gitaar / backing vocals

 

BESTEL HIER JE TICKET

,