JJ’s BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

Datum: vrijdag 27 oktober 2023
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit en plezier weten Thom and the Jerry’s telkens weer de gewenste sfeer op het podium neer te zetten. De formatie, gevormd door zang, drums, gitaar, basgitaar en toetsen, brengt een breed gevarieerd repertoire, tenminste als je houdt van verrassende covers in een eigentijds jasje, dampende soul en niet alledaagse pophits van nu en weleer.

Naamdrager Thom Jordens vind je terug achter het drumstel en vormt sinds de oprichting van de band (in 2010) de vaste basis waarop andere bandleden voortborduren. Tevens is hij van oorsprong gitarist en verzamelaar van mooie gitaren, versterkers en effectpedalen. Ook Arjan de Knegt is er sinds het eerste uur bij. Deze muzikale duizendpoot heeft zich tot een ware gitaargod ontplooid maar toont zich tevens een waar virtuoos achter de toetsen. Van Pink Floyd achtige psychedelica tot stampende popmuziek, deze tovenaar tovert alles tevoorschijn. Onze toekomstige minister van klimaat en energie Stefan Olsthoorn verzorgt sinds jaar en dag vakkundig voor de broodnodige lage tonen. Stefan is misschien wel de enige bassist die een Fender precision bass op een speelgoed-gitaar kan laten lijken op het podium. Frances-Claire van Veen is de jongste telg van de familie en brengt een ongekende dosis energie en volume mee het podium op. Die piep in je oren? Daar was Frances-Claire persoonlijk verantwoordelijk voor.

 

Interesting Bernardo is een 5 koppige coverband uit de randstad. De band heeft na de coronapandemie zijn eerste muzikale hoogte punten op het podium mogen belevenen dat smaakt naar meer. Een coverband met muziek van alle tijden en alle stijlen, van Pink tot Melissa Etheridge en van Anouk tot Chris Stapleton