JJ’s BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

Datum: vrijdag 20 oktober 2023
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Wine Gum, Net een beetje van het standaard pad af, en toch een pop-rock cover-feest van herkenning voor iedere muziekliefhebber! Deze zes-koppige band speelt van de jaren 70 tot nu de nummers die ze lekker liggen. Dat smaakt naar meer!

De Broer Van Henk, In 2014 begon een groep enthousiaste vrienden en muzikanten De broer van Henk en binnen no-time stond de formatie wekelijks te knallen in de oefenruimte met maar één doel: spetterende feesten neerzetten. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een ware feestsensatie. Het maakt niet uit of het een partijtje, bruiloft, bedrijfsfeest of festival is, het dak gaat er gegarandeerd af. De bandleden zelf knallen van energie en het publiek gaat met speels gemak mee, of het nou met mooie klassiekers of met moderne hits is. Bij een feest met De broer van Henk is er voor ieder wat wils!

The Handsome Hound Dogs is een blues(rock)band uit Zoetermeer die in 2020 is opgericht. De band bestaat uit vier leden: Jeffrey Dijkhuizen op zang en gitaar, Cor Kleijn op gitaar, Patrick de Jong op basgitaar en Mart v/d Wiel op drums. The Handsome Hound Dogs spelen voornamelijk blues, bluesrock en rock ‘n roll en zijn bekend om hun energieke optredens. Hun repertoire bestaat uit covers van bekende blues klassiekers, zowel oud als nieuw, maar ze werken ook aan eigen materiaal. Hoewel de band nog relatief kort samen is, hebben ze al op diverse podia gestaan, voornamelijk in Den Haag en omgeving. Met hun rauwe, soulvolle geluid en onweerstaanbare energie weten ze het publiek te verleiden en in vervoering te brengen. The Handsome Hound Dogs blijven zich ontwikkelen en beloven nog veel meer geweldige optredens en muziek te brengen in de toekomst!