JJ’s BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

JJ's BANDNIGHT

Datum: vrijdag 6 oktober 2023
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

Fancy Blue is een enthousiaste allround band en bestaat uit zes muzikanten. Het repertoire staat vol met classic rock-, pop- en blues-covers van vele bekende artiesten met hits van toen en nu. Doordat ieder bandlid zijn/haar muzikale voorkeur heeft ingebracht is er een rijk divers repertoire ontstaan waarbij menige voeten gaan trappelen van zowel jong als oud publiek. Muziek met passie, puur en recht uit het hart.

Kimberley jamt, schrijft, neemt op en repeteert om hun eigen indie-rock met een randje naar het podium te brengen. Geen poespas, vier mannen met drums, bas, gitaren en verder best een normaal leven. Omdat het gewoon veel te leuk is om voor onszelf te houden. Kimberley is: frontman Geert, drummer Jaap, basgitarist Robin en gitarist Lévien.

Jungle Jam, betreed de wilde wereld van muziek met Jungle Jam!  Ontstaan in de regio Rotterdam, zijn wij een band die je meeneemt op een muzikale expeditie als geen ander. Met een repertoire dat varieert van de funky vibes van Red Hot Chili Peppers tot de rauwe rock van The Black Keys, en van de humoristische noten van Tenacious D tot de tijdloze hits van Fleetwood Mac en Three Doors Down.