JJ MUSIC FESTIVAL -10 yrs anniversary-

JJ MUSIC FESTIVAL -10 yrs anniversary-

Datum: zaterdag 1 juli 2017 - zondag 2 juli 2017
Aanvang: 12:30 - 01:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

.
JJ Music House bestaat 10 jaar!!  Dit vieren we met het JJ MUSIC FESTIVAL  – 10 yrs Anniversary.

.
Iedereen is van harte uitgenodigd op dit jubileumfeest.
Deze muzikale happening begint om 12.30 uur en duurt tot in de late uurtjes (inclusief afterparty)

Het volledige programma in één oogopslag.  Bezoek ook het facebook event.

.
DILANA
Na de optredens van Dilana in de Voice of Holland eind 2016 kent heel Nederland haar. Dilana, een rasechte rockdiva, begon haar carrière met een aantal hits in haar thuisland Zuid-Afrika. Vervolgens had zij een aantal hits in Nederland van haar album Wonderfool. Ze verhuisde naar de VS waar zij bekendheid kreeg na haar optreden in de TV-show Rockstar Supernova met Tommy Lee (Motley Crue), Jason Newstead (Metallica), Gilby Clarke (Guns n Roses) en Dave Navarro (Jane’s addiction n Red Hot Chili Peppers).
In 2016 verscheen haar vijfde album en tevens soundtrack van de gelijknamige film, Dilana / Angel Camouflaged. Ook werd haar eerste live (akoestische) DVD uitgebracht. Haar bandleden zijn professionele muzikanten uit diverse windstreken van Europa.
Website Dilana
.

SPEAK EASY
Een Haagse rockband gevormd in februari 2016. Met inspiraties als Pearl Jam, Wolfmother en The Police creëert SpeakEasy een unieke moderne rocksound. De ziel en de liefde dreigt te verdwijnen uit de muziek en met een strakke live performance en een hart in de muziek probeert SpeakEasy dit terug te brengen.

Met de vocals en show van Tom de Bruijn, het sensationele gitaarwerk van Wessel Klein, de groovy baslijnen van Julien Verveer, en de strakke drumpartijen van Jan van Asch, zorgt SpeakEasy bij elke show voor een groot kijk- en luisterplezier.

.
.

JOIN THE WOLF PACK
Power rockband Join the Wolf Pack is opgericht in 2016 door zanger/componist en frontman Roland Brons (bekend van Romanza Brava, waarmee hij 5 jaar heeft getourd). De strakke energieke rockband kenmerkt zich met een ongekende live performance. Join the Wolf Pack brengt onder andere werk van Herman Brood, Foo Fighters, Di-rect, Go Back to the Zoo, Intwine, maar ook David Bowie en Neil Young. Daarnaast spelen zij ook een aantal eigen composities in de geheel eigen power rock stijl van de band. Een repertoire met stevige rock voor jong en oud Eind 2016 is de band een Europese tour gestart.
Website Join The Wolf Pack
.

3rd MAN
Singer songwriter Jo De Roeck schrijft vanuit een akoestische setting songs waarbij hij zichzelf op gitaar of piano begeleidt. Tijdens de talloze repetities met de andere bandleden worden deze dan vaak gearrangeerd tot stevige rocksongs. Zo hebben ze van 2012 tot 2016 het voorprogramma verzorgd van Golden Earring. Verder waren ze te zien als support act van onder andere Kane, DI-RECT, Richie Kotzen en Thunder. Ze hebben ’t Paard van Troje, Paradiso, 013, Heineken Music Hall en Tivoli reeds op hun lijst staan. Zowel op dit debuutalbum als live laten de heren zien wat ze in huis hebben. 3rdMAN borduurt voort op de traditie van Engelse rockbands als Led Zeppelin, Deep Purple en The Beatles maar weet dit op geheel eigen wijze te combineren met een Americana saus.
Website 3rd MAN
.

M-PAC
M-Pac is een spontane rockcoverband met pure passie voor muziek. Tijdens de optredens slaat deze voelbare passie als een vonk over op het publiek en gaat het dak eraf. De 5-koppige formatie uit Zoetermeer beschikt over een zeer breed repertoire. Van pop, ballads, stevige rock waaronder Rammstein tot Nederlandstalig. De band bestaat uit: Martin Veldhuizen: lead vocals / guitar), Marcel de Gunst: Lead guitar, Peter Caspers: Toetsen / Backing Vocals, Rene Kortekaas: Bass guitar/ Backing vocals, Senne Bergsma: Drums / Percussie
Website M-PAC
.

TPM
The Pendulum’s Motion, afgekort TPM, is een energieke rockband. De drie Nederlanders en een Belg spelen catchy songs over hoop, frustratie en rouwen. Hun muziek is geïnspireerd door zowel Amerikaanse als Britse bands, onder andere Foo Fighters, Deaf Havana, Lower Than Atlantis, etc.
Ze creëren een eigen sound door bekende sounds bij elkaar te brengen. De meezingbare refreinen, meerstemmige zang en dikke gitaarriffs zorgen voor een ijzersterke set. Met 2 EP’s op hun naam en hun net uitgebrachte single “Call to Arms” zit de band vol ambitie. Hun motto? Rock as it was meant to be, live and loud.
Website TPM
.

ROUGH ‘N TUMBLE
Rock? Zeker! Blues? Natuurlijk! Rough ’n Tumble speelt de nummers op een manier die hen de reputatie heeft opgeleverd van “een hel van een live-band”. De wisselwerking tussen de broers Martin & Anton (zang, mondharmonica en gitaren) en ‘ rhythm twins’ Rob Louwers en Rick Finck zorgt voor zinderende creatie van rock ’n roll. Ze mixen hun eigen sound met eigen interpretaties van sommige grote klassiekers zoals The Door’s L.A. Woman. Hun nieuwe 2 e CD “Live at the Wangbar” bevat naast nieuwe songs een vlammende interpretatie van Eddie Cochran’s ‘C’mon everybody’.
Website Rough ’n Tumble
.

BLUES WILLIS
Blues Willis is een duo met alleen een gitaar en een stem. Freek Carels en Peter van de Heuvel maken samen rauwe, mooie en gevoelige blues. Beide heren maken muziek vanuit het hart met respect, passie en emotie. De muzikanten ontmoetten elkaar tijdens een akoestische jamsessie. Hun muzikale nieuwsgierigheid leidde naar een spontane samenwerking als duo. Inmiddels kunnen zij terugkijken op een succesvol optreden bij Radio Den Haag FM en diverse optredens.
Website Blues Willis

— AFTER PARTY —

JAMISSION
Jamission is een 6-koppige coverband. Als geen ander weten zij een waanzinnig swingend optreden neer te zetten vol bekende dance-hits waarbij stil staan geen optie is. De muzikanten hebben een rijk muzikaal verleden en beschikken over veel creativiteit. De kracht van deze band is dat zij de bekende nummers weten te voorzien van een eigen jasje. De bandleden beleven zelf veel plezier aan het maken van de muziek en de harmonieën van het koorwerk. Dit alles is zeer duidelijk terug te zien én te horen als zij op het podium staan.
Website Jamission

.
BINNEN PODIUM —

EVIL CREATION
Het genre van de band is Eclectic Pop/Rock muziek met invloeden van o.a.: Kensington, Metallica, Nightwish, Anouk, Muse, Queen, Three Days Grace, Misfits, The Cranberries, NOFX, Good Charlotte, Within Temptation, Guano Apes, Status Quo, Deep Purple, Marilyn Manson, Iron Maiden enzovoorts. Daarnaast zijn ze gestart met eigen songs.
Facebook Evil Creation

.

INVASION
De jaren 60 en 70 waren jaren van verandering en vernieuwing zeker ook op muzikaal gebied. Met name Britse bands uit die tijd zoals The Who,The Beatles en natuurlijk The Rolling Stones hebben een enorme invloed gehad op de geschiedenis van Rock. Invasion neemt je mee op een muzikale reis door de zestig en zeventiger jaren met een ode aan de grote bands uit die tijd. Een avond Invasion betekent, een feest van herkenning, een vleugje melancholie, misschien een eerste kennismaking maar vooral te gekke muziek en een heleboel fun.
Facebook Invasion


Haydon

Is een energieke, excentrieke en erg bijzondere band. Met veel karakter maakt Haydon geen alledaagse nummers maar creëren zij muziek op hun eigen manier. Zij brengen rock naar een geheel nieuw level. Haydon combineert pop en rock met veel creatieve effecten in de zang, bas en gitaar. Zang: Anouk Leijenaar, Gitaar: Wille Vaskimo, Bass: Robin Kraag en Drums: Warren Zamora
Facebook Haydon

 

TNT
Sinds januari dit jaar is TNT compleet en rocken zij twee keer per maand in de oefenruimtes van JJ’s. Pittige, harde en energieke nummers zijn hun favoriet. Van Metallica tot de Guano Apes en van Paramore tot Muse, er komt van alles langs. Hun eerste optreden was tijdens de Tribute Night in JJ’s. Zij speelden verschillende nummers van Slash. Het was een absoluut succes. TNT performt de Slash-tribute opnieuw tijdens het 10 jarige jubileum van JJ Music House! De band bestaat uit Felix Motzheim (gitaar), Kasper van den Hout (basgitaar), Marit van der Burgh (drums), Kai van der Zwan (gitaar) en Lisa van Zanen (zang).
.

UNDERDOG
Een enthousiaste energieke pure Pop en Rock Coverband die weten hoe ze het moeten overbrengen naar het publiek. Het repertoire is behoorlijk breed. Nummers van Anouk, Evanescence, ACDC of Green Day. Maar ook nummers van Pink, Queen, Police, Within Temptation, White Stripes, Kensington , Foo Fighters, Muse of Alice Cooper worden voor geschoteld. Ook rockversies van Adele en Lady Gaga komen voorbij.
Kortom: Voor ieder wat wils die wel van een goed stukje gitaar muziek kan waarderen. Het is de drang van de band om ons breed te manifesteren en elk publiek iets van hun gading te bieden. Niet teveel grijsgedraaide cliche’s, maar wel voldoende bekende meezingers om de tent op z’n kop te zetten!