IPV & AXENZION

IPV & AXENZION

Datum: vrijdag 25 november 2016
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

De nieuwe band ‘In Plaats Van…’ bestaat uit muzikanten uit de hele regio. De band is samengesteld uit muzikanten die al vele jaren op de regionale podia te vinden zijn en nu elkaar gevonden hebben in InPlaatsVan. De muzikale klik was er direct en dat hoor je!
De nummers op de playlist worden gespeeld op eigen wijze InPlaatsVan het origineel.

I.P.V. bestaat uit een zangeres; Nancy, 2 gitaristen; Martin & Paul, een bassist; Marco en een drummer; Jan. Een mix aan nummers van onder andere C.C.R., Adele, Doobie Brothers, Rihanna en Jefferson Airplane. Hits van weleer tot aan vandaag; doe daarbij een hoop enthousiasme en ervaring en je hebt een lekkere gig In Plaats Van zomaar een bandje.

Check eventueel even onze Facebook-pagina: https://www.facebook.com/IPV-910692745646970/

 

unnamed

Rockcoverband Axenzion bestaat uit vijf muzikanten uit de omgeving Den Haag/Rotterdam die Engelstalige rockmuziek op een energieke en overtuigende manier weten te coveren. De meeste nummers zijn echte rockklassiekers; die herken je meteen en van sommige vraag je je af waarom je ze nooit eerder hebt gehoord… hoe heb ik die als rockliefhebber kunnen missen!? Gewoon feelgood-rock dus!

Axenzion bestaat uit Astrid op zang, Peter op zang / slaggitaar, Rob op sologitaar, Pjotr op basgitaar en Erik op drums. Axenzion heeft het allemaal: lekkere rockmuziek, veel podiumervaring en een goed geluid. De professionele lichtshow maakt het feest compleet!

Meer informatie? Kijk op www.axenzion.n