IMPERIAL RAIN

IMPERIAL RAIN

IMPERIAL RAIN

Datum: zaterdag 26 november 2022
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 5,-

Categorie:


INFORMATIE

Imperial Rain, opgericht in het begin van 2016, is een dynamische blues rockband uit Zuid Holland. Na een aantal wisseling heeft de band eindelijk de juiste formatie gevonden waarmee Imperial Rain het publiek kan imponeren. Dit is ook gebleken toen zij op 23 april 2022 hun eerste optreden gaven bij JJ music House. De reacties van het enthousiaste publiek was bijzonder positief. Dit smaakte naar meer. De band kreeg ook niet voor niets deze positieve reacties want door de soms super gevoelig maar met een oh zo krachtige en rauwe stem overtuigde Saskia haar publiek en is zij een waardige frontvrouw van de band. Zonder de gitaren is de band natuurlijk niets en daarom zijn Dylan en Vito de waardige slag en solo gitaristen. Samen bereiken zij een vol en lekker geluid wat de band draagt. Maar zonder drum is een rock band natuurlijk helemaal niets en is het een genot om Jeroen te zien drummen. Met zijn razend snelle fills en waanzinnig gevoel voor ritme houdt hij de band strak in de maat. Als laatste kunnen we niet zonder de slepende, eigenwijze en rithmische baspartijen van Eddy.

Voor de aankomende optredens wil de band weer verrassen en het publiek vermaken met lekker up-tempo blues rock nummers. Denk daarbij aan nummers als Rocking in a free world, Highway to hell,

Born to be wild, Tie your mother down en veel meer. Momenteel zijn ze met zijn vijven druk aan het repeteren om nieuwe nummers te kunnen toevoegen aan hun setlist.