HIGH5 & EEF

HIGH5 & EEF

Datum: vrijdag 14 augustus 2015
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Locatie
JJ Music House

Categorie:


INFORMATIE

HIGH5

unnamed

High5, een 5-koppig tellende band, speelt gezellige covers. Vanwege de vakantie van zangeres Linda neemt Pierre Jworski de honneurs waar. Pierre, is de voormalige leadzanger van de band The Rock of Ages waarin broer Ed de gitaar bespeelde. Voor Ed, die nu deel uitmaakt van High5, was het dan ook vanzelfsprekend dat Pierre deze avond de zang voor zijn rekening neemt. Met zijn warme stem laat hij Elvis herleven.
High5 treedt op van 20:30 tot 21:30 uur.

 

EEF

eeflogo (2)EEF is een Nederlandstalige band. Nederlandstalig, jawel, maar dan anders. En uitsluitend eigen werk, want de inspiratiebronnen zijn nog lang niet opgedroogd. Integendeel zelfs. Van kun je stevige muziek verwachten, afgewisseld door gevoelige ballads. De leden van zijn al geruime tijd de pubertijd voorbij en dus kun je teksten van niveau verwachten over actuele onderwerpen en zaken die maar weinig bands aandurven. Niets verhullend, maar altijd met respect.

De bandleden zijn Elly van Brakel, Marian Prochazka, René Bode, David Wijnhamer, Charley Carels en Fred van Rijn. In deze samenstelling kruipt EEF overigens net uit haar ei. Dit tweede optreden wordt zowel voor het publiek als voor henzelf een bijzondere ervaring. Zorg dat je later kunt zeggen dat je daar bij was!