HAYDON, TPM & OLD MAN’S RIOT

HAYDON, TPM & OLD MAN'S RIOT

Datum: vrijdag 10 maart 2017
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

Haydon is een energieke, excentrieke en erg bijzondere band. Met veel karakter maakt Haydon geen alledaagse nummers maar creëren zij muziek op hun eigen manier. Zij brengen rock naar een geheel nieuw level. Haydon combineert pop en rock met veel creatieve effecten in de zang, bas en gitaar.

Zang: Anouk Leijenaar
Gitaar: Wille Vaskimo
Bass: Robin Kraag
Drums: Warren Zamora

Facebook: https://www.facebook.com/Haydonband/

[youtube height=”350″ width=”450″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

The Pendulum’s Motionunnamed (3)
Drie Nederlanders en een Belg. Het klinkt als het begin van een goeie mop, maar zij nemen het serieus!
TPM (The Pendulum’s Motion) is een energieke rockband, ontstaan in Rotterdam. Ze spelen catchy songs over hoop, frustratie en vrouwen. Hun muziek is geïnspireerd door zowel Amerikaanse als Britse bands: Foo Fighters, Deaf Havana, Lower Than Atlantis, …
Ze creëren een eigen sound door bekende sounds bij elkaar te brengen. De meezingbare refreinen, meerstemmige zang en dikke gitaarriffs zorgen voor een ijzersterke set.

Met reeds twee EP’s en shows in de hele Benelux, zijn ze het rocken nog lang niet beu! Ze stonden al eerder tussen headliners als DeWolff en Bo Saris en speelden de aftershow van Racoon in het Nieuwe Luxor. Eind maart 2017 brengen ze hun nieuwste single “Call To Arms” uit, geproduceerd door Dirk Vermeij (Dany Lademacher;s Wild Romance).

Rock as it was meant to be: live and loud. Een band met ambitie, klaar om gehoord te worden.

 

Old Man’s Riot
Speelt heavy rock zoals het moet zijn: slepend, strak en dynamisch, maar ruimte overlatend voor sferische passages en melodie. Old Man’s Riot is een 5-mans formatie die ontstaan is als bijproject. Na het vormen van een vaste bezetting is de band snel een geoliede machine geworden. ‘Stoere-mannen-rock’ met hier en daar een knipoog naar hard- en sleazerockbands en stoner met de kenmerkende zware grooves. De bandleden hebben hun ervaring opgedaan bij afzonderlijke bands met uiteenlopende stijlen en weten een spetterende liveshow neer te zetten. Het motto ‘We Play Heavy Rock And We’re Not Afraid To Show It’ is zeker niet overdreven.

LINKS:
www.oldmansriot.nl
www.facebook.com/OldMansRiot
https://www.youtube.com/watch?v=tKKGfawq0lA

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.