GAME OF TONES & PURPLE ROCKZ

GAME OF TONES & PURPLE ROCKZ

Datum: vrijdag 22 maart 2019
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 2.50

Categorie:


INFORMATIE

Game of Tones, The winter is rocking!
Je speelt in een band, waarvan het repertoire al staat, en waar nummers die je graag zou willen spelen, niet binnen de stijl van die band passen. Voeg je je daarin of…. Begin je een nieuwe band? Het laatste natuurlijk!! Drummer, gitarist, toetsenist en bassist gevonden. De naam?

Game of Tones!
En dan aan de slag met die ultieme nummers! Zoals Fly like an eagle, Hold the line, Every kind of people, Under Pressure. Zeker niet de makkelijkste nummers, maar voor ieder lid van van Game of Tones een uitdaging, out of your comfort zone, en er de best mogelijke versie van maken. De muziek laat zich niet onder 1 noemer vangen. Rock, pop, prog rock, blues; meestal uit de 70’s en 80’s, want toen werd er nog echt goeie muziek gemaakt.
Game of Tones bestaat uit: Karin Boon, bas en zang, Gerard de Jong, gitaar en zang, Manuel Roos, drums en Dennis Velberg, toetsen en zang.

 

Purple Rockz
Deze classic rock coverband houdt de muzikale hoogstandjes uit (voornamelijk) de jaren 70 en 80 in ere. Vrijwel het hele repertoire bestaat uit nummers die hoog in de top 2000 staan met een rede…Rauwe strotten, vlammende gitaarpartijen, rochelende Hammonds, pompende bassen en stuwende drumpartijen zorgen voor een enorm hoog meebrul gehalte en laten geen zaal onberoerd…
De Rockz zijn trouw aan hun muzikale roots en het publiek voelt dat en deint mee op de wilde golven van o.a. Bad Company, Deep Purple, Billy Idol en the Doobie Brothers. Maar ook enkele Nederlandse klassiekers van De Dijk en The Scene ontbreken niet! Purple Rockz is: Jan-Willem Stap/leadzang, Willem Overbeeke/gitaar, Dennis Velberg/keyboard & gitaar, Karin Boon/bas en Rob Stieber/drums.

Ontdek met Purple Rockz waar de naam Classic Rock vandaan komt. Hell yeah!