FLIGHT –GECANCELD–

FLIGHT --GECANCELD--

Datum: vrijdag 20 augustus 2021
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 6,-

Categorie:


INFORMATIE

Flight to the Rolling Stones, een tributeband met grote klasse. Met jarenlange muzikale ervaring horen wij bij de beste tributebands van Nederland , als het gaat om de Stonesmuziek. Wij zijn geen kopieën van de Stones, maar brengen hun muziek  met grote passie , ervaring en ruimte voor eigen invulling. We benaderen het “oude geluid” van de eerste jaren van de Stones , met hun grootste hits uit de 60tis en 70tis. Mede door onze 2 fantastische gitaristen en onze zanger ,die de ‘Jagger” sound heeft inclusief Cockney accent. Onze ritmesectie is goed op elkaar ingespeeld en spelen lekker strak.

.
Waarschijnlijk ken je de band wel van naam , maar zal ze even voorstellen …
Zang/mondharmonica Peter Vermeij ( bekend van Stars on 45 Stonesmedley)
Sologitarist Hans Hollestelle ( bekend van o.a. Rainbowtrain , Ekseption , Spin, Peter Koelewijn en zijn Rockets, sessiemuzikant sinds de 60tis )
Gitarist John Baltus , bluessessieleider in Den Haag e.o. en groot Keith Richard fan , dat komt tot uiting in zijn spel en samenwerking met Hans .
Bassist Willem Augustijn en drummer Eric Pronk , ook zeer bekend in de Haagse scene en doen regelmatig mee met allerlei muzikale projecten en hebben allebei bij Anouk gespeeld.
.
Bestel HIER je ticket.