FAIR BEYOND FAIR – BENEFIET

FAIR BEYOND FAIR - BENEFIET

Datum: vrijdag 16 maart 2018
Aanvang: 19:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: gratis

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

De Winter Fair in Zoetermeer is voor de meeste deelnemende ondernemers een enorme strop geworden. Vooral nadat de organiserende stichting zich failliet heeft laten verklaren. Één van die ondernemers is Barry van Jole. Barry is bekend als geluidsman bij JJ Music House. Barry is nu 1,5 jaar als zelfstandige werkzaam in Beyond Sound en zag de Winter Fair als een fantastische opstap naar grotere producties. Niets bleek minder waar! Wanneer er nu niets gebeurt zal ook hij failliet worden verklaard.

Een drietal collega-ondernemers uit Zoetermeer t.w.: PTM FotografiePic-A-Point Grafische Producties en Facility MPS hebben gemeend om voor één van de benadeelde Zoetermeerse ondernemers, Beyond Sound van Barry van Jole, iets te organiseren in de vorm van een benefiet.

Wij dachten dat het makkelijkste was om een ruimte te organiseren. En het moeilijkste om goede bands te vinden die geheel vrijwillig zouden willen gaan spelen. Niets was minder waar! Het lag voor de hand dat wij de locatie JJ Music House hiervoor zouden kunnen gaan reserveren. Maar heel snel melden zich ook 4 fantastische bands en een special guest!

1. De Brilloos
2. Big Caz & The Bobs
3. Mpac, samen met, jawel…., Dilana
4. SuperFly

Dit alles tussendoor muzikaal ondersteund door Carpaccio maakt het feest helemaal af!
.

Voor de mensen die zouden willen komen maar niet daartoe in staat zijn is het volgende rekeningnummer vrijgemaakt:
NL32 KNAB 0256 0430 51 – tnv – Partytainment o.v.v. ” Benefiet Barry”
.

Op de Poster staat alle verdere info. Meld je aan via het FB evenement ‘Fair Beyond Fair’
Kom en geniet! We helpen Barry een beetje om uit de financiële narigheid uit te klimmen.

Facebook event

.

ROCK & ROLL’n MET DE BRILLOOS
Tijdens hun optreden voeren de gelouterde muzikanten van De Brilloos het publiek mee terug de tijd in met hun swingende repertoire van Rock & Roll, merseybeat en seventies.
.

COVERBAND M-PAC IN JJ MUSIC HOUSE
Een spontane band met pure passie voor muziek. Met deze voelbare passie en de dynamiek van de band weten zij altijd de klik met het publiek te maken waardoor het optreden een gegarandeerd feest wordt. De band beschikt over een zeer breed repertoire van pop, ballads en stevige rock tot Nederlandstalig, waardoor iedereen wel aan zijn behoefte komt; luisteren, dansen of rocken!
.

BIG CAZ & THE BOBS 
Een Rock ’n Roll band die garant staat voor een geweldige show in de fifties en sixties stijl. Sfeer en spektakel voor jong en oud, om op te dansen en om naar te kijken.
.

SUPERFLY
Al 15 jaar behoort Superfly tot de Nederlandse top van coverbands. Een mix van disco en dance van de jaren 70 tot nu, aangevuld met stomende pop/rock-klassiekers. Je valt van de ene herkenning in de andere met een ultieme ‘live band beleving’. Superfly is qua entertainment een lust om naar te kijken en muzikaal van hoog niveau.
.

SPECIAL GEUST – DILANA
Rockdiva Dilana staat vrijdagavond op de bühne bij JJ Music House. Samen met coverband M-Pac laat ze haar tomeloze energie, sterke persoonlijkheid en fantastische stem horen. De meeste mensen kennen Dilana van de Voice of Holland. Een verpletterende indruk maakte zij met haar optreden tijdens het Amerikaanse televisieprogramma Rock Star Supernova.
.

CAPRICCIO
Twee vrienden met een gedeelde voorliefde voor de deep- en techhouse hebben een lange tijd veel naar DJ’s geluisterd en nu het heft in eigen handen genomen. Capriccio is de naam en betekent letterlijk een muziekstuk dat vrij is in vorm en een levendig karakter heeft.”