ELITHIUM & PHRASE

ELITHIUM & PHRASE

ELITHIUM & PHRASE

Datum: zaterdag 22 april 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Symfonische metal, toegankelijk voor een groot publiek
Symfonische metal – toegankelijk voor een groot publiek De muziek van Elithium omschrijft zich het beste als symfonische metal, met progressieve, neo klassieke, eclectische elementen met een knipoog naar pop. De band heeft de gave om te breken met de ongeschreven wetten binnen het genre, waardoor hun creaties toegankelijk zijn voor een breed publiek. De typische Elithium sound blijft uiteraard goed herkenbaar op de nummers van hun gevarieerde setlist. .
.
Met de gebundelde krachten van de nationale en internationale bezetting van Elithium hebben zij twee singles uitgebracht; “Square The Circle” en “Take His Halo” en twee videoclip “Oblivion” en recent “Flowers In Her Hair”.
.

Line up:

Désirée Nolta – lead vocals  /  Cees van Ooijen – keys/composer  /  Rosario ‘Saro’ Pulvirenti – bass  /  Lennert Kemper – guitars  /  Frank de Jonge – drums

.

Bestel HIER je ticket.


 

PHRASE. is een rockband uit omgeving Gouda. Ze brengen hun eigen repertoire naar het podium in een rockmelange die het best te omschrijven is als We-doen-wat-we-willen-Rock. De bandleden zijn vijf verschillende en uitgesproken persoonlijkheden die elk hun eigen ervaringen en muzikale inspiratie meebrengen. Verwacht goede vibes, veel variatie en bak vol energie van deze muzikale samensmelting!

PHRASE. is hard aan het werk aan de eerste EP welke 5 nummers gaat krijgen, elke song uniek maar toch verbonden door een verhaal. Deze concept EP gaat een verhaal vertellen over groeien naar wie je bent; teleurstelling, hoop, euforie en hoe vaak je daarbij op je bek gaat. Tot dat werk af is vullen ze de tijd met shows spelen, met elkaar geinen, af en toe wat studeren maar vooral veel muziek maken!

.

Bestel HIER je ticket.