EEF & EXIT7

EEF & EXIT7

Datum: vrijdag 31 juli 2015
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Locatie
JJ MUSIC HOUSE

Categorie: Geen Categorieën


INFORMATIE

EEF

eeflogo (720x540) (2)

Eef  is een Nederlandstalige band. Nederlandstalig, jawel, maar dan anders. En uitsluitend eigen werk, want de inspiratiebronnen zijn nog lang niet opgedroogd. Integendeel zelfs. Van Eef kun je stevige muziek verwachten, afgewisseld door gevoelige ballads. De leden van Eef zijn al geruime tijd de pubertijd voorbij en dus kun je teksten van niveau verwachten over actuele onderwerpen en zaken die maar weinig bands aandurven. Niets verhullend, maar altijd met respect.

De bandleden zijn Elly van Brakel, Marian Prochazka, René Bode, David Wijnhamer, Charley Carels en Fred van Rijn. In deze samenstelling kruipt Eef overigens net uit haar ei, dus dit eerste optreden wordt zowel voor het publiek als Eef zelf een bijzondere ervaring. Zorg dat je later kunt zeggen dat je daar bij was!

EXIT7

20141005 - Bandfoto_Exit_7 - 800Exit 7 is opgericht in 2012 en inmiddels uitgegroeid tot een band die vol overtuiging en met veel plezier muziek maakt én dat ook uitstraalt op het podium. Exit 7 treedt vrijwel nooit 2 maal met exact dezelfde nummers op.

Door het brede repertoire is afwisseling in de optredens gegarandeerd. Bekende nummers zijn van o.a. Pink, Amy Winehouse, Amy MacDonald, Anouk, Isle de Lange, Adam Lambert enz. Kortom bekende nummers, die uitnodigen tot meezingen en swingen.