DILANA & KABOOM

DILANA & KABOOM

Datum: zaterdag 14 november 2015
Aanvang: 21:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

unnamedVelen zullen nog haar optreden herinneren tijdens het Radio 538 programma ‘Evers Staat Op’ in het olympische Sydney. Wonderfool werd door de Nederlanders in de harten gesloten en inmiddels zijn andere nummers als Breakfast in Central Park, Do You Know en To All Planets stevige hits geworden. Dilana was een graag geziene artieste op popfestivals en het lag dus ook wel in de lijn van de verwachting dat zij ook uitgenodigd zou worden voor de Marlboro Flashback Tours, waarin zij Skunk Anansie speelde. Dilana is als tweede geëindigd met het Amerikaanse programma Rock Star: Supernova. Ze is momenteel bezig met het opnemen van een nieuwe single met Gilby Clarke. (Guns N’ Roses).

Inmiddels heeft Smith meer dan 500 optredens op haar conto staan en zij verkocht zelf meer dan 12.000 demo’s aan haar fans. Haar eigen fanclub telt 7.000 leden en dat tekent ook al de kwaliteit van deze zangeres.

[youtube height=”500″ width=”500″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

KaBOOM!189576_100296240056175_4150739_n
Een stevige zeer ervaren coverband uit Leidschendam/Voorburg met professionele muzikanten die garant staan voor een energiek en letterlijk knallend optreden. Het grootste deel van het cover repertoire van KaBOOM! bestaat uit stoere Rocknummers waar veel coverbands zich niet snel aan wagen. Een klein greepje: Evanescense, Within Temptation, Paramore. Ook het meer bombastische werk van Anouk of the Foo Fighters vindt de band ook niet bepaald vervelend.

[youtube height=”500″ width=”500″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.