COVERUP

COVERUP

Datum: vrijdag 31 maart 2017
Aanvang: 21:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree:

Categorie:


INFORMATIE

De 9-koppige formatie Coverband CoverUp is inmiddels een bekend gezicht in het Nederlandse clubcircuit. Met hun mix van bekende covers, voorzien van een flinke dosis funk & soul, geven zij kleur aan (bedrijfs)feesten, festivals en andere evenementen. CoverUp timmert lekker aan de weg, zo hebben zij recent het voorprogramma mogen verzorgen van de Earth, Wind & Fire Experience. Een geweldige ervaring. Ook heeft Coverband CoverUp 20 december 2014 in 013 te Tilburg in de finale van de grootste coverband competitie van de Benelux: ‘The Clash of the Coverbands’ mogen spelen!

Als regio winnaar van ‘The Clash of the Coverbands’ mogen zij zich nu al tot één van de beste coverbands van Nederland rekenen.

De bandleden van Coverband CoverUp hebben hun muzikale sporen ruimschoots verdiend. Stuk voor stuk zijn zij actief geweest in andere geslaagde acts en hebben nu de krachten gebundeld in deze fantastische formatie. Met de strakke ritmesectie, funky gitaar, jazzy toetsen, swingende blazers en een fantastische frontvrouw staat er een band waar je u tegen zegt. Uitvoeringen van bekende oude en nieuwe hits brengt Coverband CoverUp op een unieke manier; de garantie voor een volledig geslaagd feest! Coverband CoverUp is ook voor uw evenement te boeken!

 

Voor meer informatie:
Website: www.coverbandcoverup.nl
Facebook: www.facebook.com/coverbandcoverup

[youtube height=”350″ width=”450″]PLACE_LINK_HERE[/youtube]

 

RESERVERING

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.