COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 1 juli 2022
Aanvang: 20:00 - 23:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Om de hopelijk lange en zwoele zomer door te kunnen komen zal JJ Music House op vrijdag 1 juli a.s. nog een keer haar deuren openen voor een avond vol humor en plezier, georganiseerd door Comedy079 en mede mogelijk gemaakt door wederom een gevarieerde line-up van ervaren en onervaren comedians.

Na de eerste en tweede zeer gezellige en succesvolle edities van Comedy079 op resp. 8 april en 20 mei jl. beloofd het weer een epische avond te worden voor jong en oud(er) publiek die gegarandeerd getrakteerd zullen worden op lachsalvo’s. Bestel je kaarten alvast online en zorg dat je deze editie niet mist!

 

Meer informatie over de line-up wordt binnenkort bekend gemaakt. Volg Comedy079 ook op Instagram (@comedyzoetermeer) voor de laatste nieuwtjes.

Bestel HIER je ticket.

Jos van Gorkum Jos van Gorkum, 56 jaar, vader van 2 dochters, woont al zijn halve leven in Breda. In het dagelijks leven het best te classificeren als degelijke, maatschappelijk betrokken huisvader. Op het podium een combinatie van de energie van Jochem Meijer, de woordgrappen van Herman Finkers en de & fijngevoeligheid; van Louis C.K :-).

 

 

Steff Rotterdammer Steff vergaarde in 2017 in korte tijd bekendheid binnen de rapscene als battlerapper bij het platform Punch Out Battles. Door het vele gebruik van humor was de overstap naar stand-up comedy een logisch gevolg. Steff heeft meerdere platen uitgebracht bij Infected Records, het platenlabel van Steen. Eén van die platen ‘Wat Denk Ie Zelf’ won een Rotterdam Music Award in de categorie Beste Album. Steff is vaste invalkracht bij het youtube-kanaal Supergaande.

 

Maurits Zoetermeerder Maurits begon comedy te ontdekken op de basisschool. Hij deed Najib Amhali na en kwam erachter dat mensen entertainen zijn ding was. In augustus 2021 deed hij een cursus stand-up comedy en daarna begon hij met optreden. Hij is nu 16 jaar en zijn doel is een grote en bekende comedian te worden.

 

Ellen Oort Ellen is gewoon Ellen, ze doet niet interessant. Ze is in 2017 de Stand-up Comedy cursus gaan doen bij het Comedyhuis in Utrecht. Sindsdien speelt ze hier en daar en met veel plezier. Humor is voor haar hét middel om het leven wat te relativeren. Ze ‘verhumoriseert’ het leven zeg maar.. Het afgelopen jaar heeft ze meegedaan aan de Comedy Talent Awards. Daar strandde ze helaas in de halve finale. Maar ach, haar glas is ook altijd half vol!

 

Rida Rida is een nieuw, jong, aanstormend talent uit het zuiden die jou meeneemt in zijn gekke wereld met zijn verhalen. Hij is pas een aantal maanden bezig, maar je zou haast denken dat dat jaren zijn..

 

Remco Verwaijen Remco hoeft maar een klein stukje te rijden; hij komt gewoon uit Den Haag! Normaal maakt hij theater: van toneelstuk tot musical. Maar sinds enige tijd dus ook stand-up comedy! Kom luisteren naar zijn levensverhalen!

 

Stamatios Doulis Stamatios Doulis, voor vrienden Mike, is volgens Facebook, een 47 jarige Arkelse gitaar comedian, die al sinds zijn 13e stevig aan de weg timmert. U begrijpt dat het nooit veel kan zijn, omdat u anders natuurlijk allang van hem gehoord had. Alhoewel, Stamatios beleefde zijn ‘moments of glory’ in Talpa’s tv-programma Happy Hour en op Dumpert tv. En tevens winnaar van de Rotterdamse Comedy impro comedy cup 2019.

Omdat hij in veel theaters en Comedyclubs niet meer welkom is, besloot hij in 2014 mede Comedyinc.nl op te richten. Een collectief voor beginnende en gevorderde comedians, die de controverse en het absurdisme niet schuwen. Stamatios, de man met de meest indrukwekkende bakkebaarden, die u zich kunt voorstellen. Voor het overige, half Grieks, half mens. Dus, als u eens heerlijk ongegeneerd wilt lachen, wanneer iemand anders onnodig gekwetst wordt tijdens de show, komt dat zien!

 

. .

Michael Mars Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. Hoeveel hij ook zijn best doet, een échte artiest is het niet. Wat hij wel is? Hij is slungelig, lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig als de pest. Hij staat bekend om zijn grievende humor richting zichzelf – én oh, daar heeft hij genoeg over te vertellen. Hij pakt altijd de sympathie van zijn publiek, heeft een hart van goud en is nog trouwer dan een hond.

.