COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 8.50

Categorie:


INFORMATIE

Comedy079, de enige open mic in Zoetermeer waar alle comedians, met of zonder ervaring, van harte welkom zijn. Maak je klaar voor weer een avond vol humor en gezelligheid. De lachspieren zullen gegarandeerd goed getraind worden door een steeds wisselende line-up van 8 comedians. Daarnaast is er ook vaak ruimte om last-minute je kans te pakken op één van de 2 open spots. Kortom, kom gezellig langs en aanschouw of ervaar het zelf!

Volg Comedy079 ook via Instagram (@comedyzoetermeer).
Meedoen met een open mic bij ons? Meld je aan door je bio en foto te mailen naar: 079comedy@gmail.com

.

Bestel HIER je ticket.

.

Michael Mars Michael Mars is een geweldige artiestennaam. Echter, hij heeft hem al sinds zijn geboorte. Hoeveel hij ook zijn best doet, een échte artiest is het niet. Wat hij wel is? Hij is slungelig, lang, heeft een scheve bek en is sociaal onhandig als de pest. Hij staat bekend om zijn grievende humor richting zichzelf – én oh, daar heeft hij genoeg over te vertellen. Hij pakt altijd de sympathie van zijn publiek, heeft een hart van goud en is nog trouwer dan een hond.


Chris van der Ende De meest-gewaagde stand-up comedian van Nederland, over wiens grappen zelfs Kamervragen zijn gesteld! Chris is rauw en oprecht. En door zijn waanzinnig hoge grapdichtheid heb je nauwelijks tijd om tussendoor op adem te komen. Zijn liefde voor comedy spat er vanaf. Dit is dan ook stand-up comedy in zijn puurste vorm.


Robin Stofkoper Gevatte stand-up comedian met een klein hartje vertelt over zijn leven en hoe die dat van anderen ziet. Verteld over verschillende (maatschappij-kritische) onderwerpen over o.a. psychologen, opvoeding mét een vleugje kwetsbare zelfspot.


Yrla Yrla heeft een onuitspreekbare naam, maar na de show zul je ‘m zeker onthouden! Ze is de leukste thuis, volgens haar enige huisgenoot. En sinds deze zomer verspreidt ze haar gortdroge grappen ook op het podium.


Jos van Gorkum Jos van Gorkum is 57 en komt uit Breda. Zijn stijl is een combinatie (maar nog niet het niveau) van de dynamiek van Jochem Myer, de woordgrappen van Herman Finkers en de bijtende humor van Louis CK. Nare kanten van het vak: stukjes over zichzelf schrijven. Leuke kanten van het vak: mensen een leuke avond bezorgen en voor/na de show lekker met collega's "ouwehoere" met een drankje erbij. Grootste pluspunt: lekker veel energie en een vrolijke bakkes. Grootste uitdaging: stiltes niet meteen volkletsen, maar bewust beleven en zelfs benoemen.


Maurits Zoetermeerder Maurits begon comedy te ontdekken op de basisschool. Hij deed @najibamhali na en kwam erachter dat mensen entertainen zijn ding was. In augustus 2021 deed hij een cursus stand-up comedy en daarna begon hij met optreden. Hij is nu 17 jaar en zijn doel is een grote en bekende comedian te worden.


Steff Rotterdammer Steff vergaarde in 2017 in korte tijd bekendheid binnen de rapscene als battlerapper bij het platform Punch Out Battles. Door het vele gebruik van humor was de overstap naar stand-up comedy een logisch gevolg. Steff heeft meerdere platen uitgebracht bij Infected Records, het platenlabel van Steen. Eén van die platen ‘Wat Denk Ie Zelf’ won een Rotterdam Music Award in de categorie Beste Album. Steff is vaste invalkracht bij het youtube-kanaal Supergaande.


Nelson Martinez Aguilar 29 jaar, Amsterdam Nelson Martinez werd met Spaanse/Zuid-Amerikaanse roots ooit geboren in Eindhoven en verhuisde, met een korte tussenstop in Barcelona, al snel naar Amsterdam. Naast salsadansen op een podium waagt hij zich nu ook aan Comedy! Charmant, scherp en real vertelt dit opkomende comedytalent over de wereld vanuit zijn unieke perspectief.


Zanyar Aziz Zanyar Aziz komt uit Zoetermeer dus hij komt zo vanuit huis het podium oplopen. Naast grapjes houdt hij van lezen, wandelen en andere activiteiten die hem een glimlach geven en afleiden van het feit dat hij en iedereen die dit leest ooit dood gaat. Leuk feitje over Zanyar: hij kon pas fietsen op zijn 11de! Daar ergens zit een grapje in, dus kom kijken of hij al iets leuks heeft bedacht voor zijn jeugdtrauma!


Mo El Khamssi

Entertainment was voor Mo niet een kwestie van willen, maar kwestie van mensen die om hem heen zeiden dat hij talent had voor entertainen en hij makkelijk mensen aan het lachen krijgt. Mo was een verlegen en teruggetrokken jongen en al helemaal als hij voor een publiek moest staan. Voor de klas staan om presentatie te geven vond hij echt verschrikkelijk. Maar op verjaardagfeestjes was hij altijd de sfeermaker. Hij werd altijd gevraagd om te komen. Op deze manier kwam hij via via terecht bij verjaardagfeestjes van mensen die hij niet eens kende. Op zo een avond was hij weer de grappenmaker aan het uithangen en iedereen lag in een deuk waarop iemand spontaan zei: “Mo je bent echt leuk en grappig, waarom ga je geen comedy doen, dat is echt iets voor jou”. Zo startte hij zijn onderzoek op Youtube om erachter te komen wat comedy is en wat het behelst. Toen hij wat filmpjes bekeek op Youtube, dacht hij letterlijk: “Dit kan ik 10 keer beter doen”. En zo is hij theaters en boekers gaan benaderen om te mogen optreden. Het eerste optreden was zenuwslopend, omdat dit geen verjaardagsfeestje was, maar uiteindelijk had hij niet druk hoeven te maken want al bij zijn opkomst moesten mensen lachen om hem. Hij hoefde dus weinig moeite te doen voor een lach. Mo heeft in 2011 het Rotterdams Open Podium gewonnen. In 2013 2de plek in Comedy Talent show en heeft meerdere avondvullende shows gedaan.