COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 17 mei 2024
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Comedy 079, vindt iedere 2 maanden plaats. De lachspieren worden gegarandeerd goed getraind door een steeds wisselende line-up van 8 comedians inclusief een headliner. Laat je verrassen en maak je klaar voor een avond vol humor en gezelligheid.


Bestel HIER je ticket.

 

Tirza Gehring de headliner van deze avond, eindigde in 2022 in de finale van de Comedy Talent Awards van het International Comedy Festival. Tirza heeft een schat aan hilarische observaties verzameld, die ze weet te brengen met een tikje naïviteit en een vleugje spot. Ook transformeert zij terloopse gesprekken in komische meesterwerkjes. 

Jacob Hiemstra (1983) verwondert zich als een nuchtere Fries nog steeds over het leven in de Randstad. In het dagelijks leven is Jacob ondernemer op het gebied van leren en ontwikkelen. Met zijn expertise van zijn persoonlijke groei neemt hij ons met de nodige humor/zelfspot mee op zijn reis. 

Daniel de Mik kan het beste omschreven worden als “webredacteur by day, grapjas by night”. Daniel houdt van metal, bier en vooral om mensen te laten lachen. 

Regner Olivier (1996) is een comedian die vaak in zijn eigen hoofd te vinden is. Hij studeerde filosofie om interessant over te komen en bedrijfseconomie om dat een beetje welvarend te kunnen doen. Bovenal is hij heer en meester in scherpe observaties, waarin hij de bezoeker weet mee te nemen. 

Jasper de Bruijn ook bekend als “Enthousiasper” is een bron van vreugde en vermaak voor het publiek. Zijn grappen, geïnspireerd door het alledaagse, hebben het vermogen om een zaal in lachen uit te laten barsten en tegelijkertijd te reflecteren op de absurditeiten van het bestaan. 

Jelle Koornstra Een oprechte Fries van 45 lentes jong, is hij hard op weg de nieuwe Jelle Koornstra van Nederland te worden. Ondanks het typische Hollandse weer, weet hij het droog te houden. Laat je meenemen in onderwerpen die net even anders uitvielen dan hij had verwacht. 

Jerry Grando is een 55-jarige sprankelende persoonlijkheid. Deze comedian kan harder lachen dan zijn publiek. We gaan het meemaken!

 

Nick Verhoog 27 jaar jong, hangt al zijn leven lang de komiek uit. Sinds kort heeft hij het lachen op de werkvloer verruilt voor lachen op het podium. Hij is volop bezig zich een weg te banen als stand-up comedian. Brand new in de game, maar klaar om de lachspieren van het publiek te laten werken.