COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 19 januari 2024
Aanvang: 20:30 - 23:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Vrijdagavond 19 januari start JJ Music House weer met Comedy 079, welke iedere 2 maanden plaatsvindt. De lachspieren worden gegarandeerd goed getraind door een steeds wisselende line-up van 8 comedians inclusief een headliner. Laat je verrassen en maak je klaar voor  een middag vol humor en gezelligheid. Aanvang 20:30 uur.


Bestel HIER je ticket.

 

Raoel Fatehmahomed (headliner) Op de basisschool en later op de Havo was Raoel niet het meest wel-bespraakte jongetje van de klas. Hij leek in de wieg gelegd om een saaie accountant of spellingcontroleur te worden, maar niets bleek minder waar. Naast hard werken en studeren kwam Raoel er achter dat steeds meer mensen zijn gevoel voor humor wisten te waarderen. Op het Internationaal Comedy Festival Rotterdam in 2015, werd hij als comedy talent gepresenteerd aan het grote publiek en sindsdien timmert Fatehmahomed (van Hindoestaans-Surinaamse afkomst) flink aan de weg. Hij speelde in veel comedyclubs en line-up shows door het hele land en was te zien bij o.a. NPO, SBS6 en in de speelfilm Bon Bini Holland 3. Onder regie van Sudhier Nannan maakte Raoel in eigen beheer zijn eerste voorstelling: ‘Sterker dan 1’. Deze bracht hij helemaal zelf aan de man en uiteindelijk speelde hij zijn debuut meer dan 30 keer door het land, wist de zalen te vullen en bouwde een eigen fanbase op. Dit smaakt natuurlijk naar meer en Raoel sloot zich recent aan bij impresariaat ‘Grappige Zaken’. Op dit moment is hij druk bezig met zijn tweede voorstelling: ‘Rode draad’, waarmee hij in 2023-2024 in de theaters te zien zal zijn.

Jaron Hendriks Jaron, een spontane maar naieve jongen van 18 jaar. Toen hij 14 jaar oud was begon hij met stand-up comedy en sindsdien speelt hij met enige regelmaat bij verschillende comedy gelegenheden. Van de grote concertzaal in Tivoli Vredenburg, tot aan een studenten pubquiz avond. Wat begon als hobby begon steeds serieuzere vormen aan te nemen, en dus besloot hij te studeren aan de kleinkunstacademie in Den Bosch en dat doet hij met veel plezier!

Robin Stofkoper Robin (Woerden, 1990) is een (ex-) muzikant uit een metalband en heeft zijn gitaar ingeruild voor de grapjes als stand-up comedian. Een jaar geleden stond hij voor het eerst op het podium en deed al mee aan het Amsterdam Kleinkunst Festival. Volgens de jury: ‘Robin heeft duidelijk een gevoel voor comedy en een behoorlijk talent voor zelfspot’. Nu vertelt hij over zijn leven en hoe hij dat van anderen ziet. Met verschillende onderwerpen en een vleugje zelfspot valt er niet alleen wat te lachen, maar je steekt er wellicht ook nog wat van op!

Sebastiaan Kieft Sebastiaan, 31 jarige comedian uit Utrecht. Hij maakt grappen over dingen in het leven, die hem opvallen en die hem boeien. Zolang hij er maar een scherpe grap over kan maken, kan het in zijn materiaal voorkomen. Verwacht een kleine blonde enthousiaste opdonder op het podium.

Devin Hillenius Devin (26) is een aanstormend cabarettalent. In zijn comedy bekijkt hij het dagelijks leven net even op een andere manier. Zijn kritische blik leidt vaak tot nieuwe inzichten en hilariteit. Hij neemt het publiek graag mee in zijn verwondering.


Frank Brink Deze gortdroge comedian woont in Leiden, maar is meestal verdwaald, op het kantoor, in het leven en sinds 3 jaar ook op het podium.


Minouche Hijkoop Met een start als comedian tussen lockdowns in 2020, jaagt zij nu op de grappigste momenten. Haar doel? Het leven lekker luchtig houden, want laten we eerlijk zijn, er is al genoeg ellende. Laten we liever samen lachen!


Jonathan Bergmann Jonathan gaat getooid met een baard, bril en een boel grappen. Soms kwetsbaar, vaak hilarisch, altijd eerlijk.

Remco Verwaijen De MC van deze avond is niemand minder dan Remco Verwaijen. Remco hoeft maar een klein stukje te rijden; hij komt gewoon uit Den Haag! Als presentator en toneelacteur is een podium bekend terrein voor hem. Spelen met tekst, daar is ‘ie gek op. Maar waar hij echt van houdt: spelen met het publiek. Als host/mc kan hij niet wachten om al dat comedy talent aan jullie te presenteren!