COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: zondag 10 september 2023
Aanvang: 15:00 - 18:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Zondagmiddag 10 september start JJ Music House met  Comedy 079, welke iedere 2 maanden plaatsvindt. De lachspieren worden gegarandeerd goed getraind door een steeds wisselende line-up van 8 comedians inclusief een headliner. Laat je verrassen en maak je klaar voor  een middag vol humor en gezelligheid. Aanvang 15.00 uur.

Naast 7 bevlogen comedians is de headliner van deze zondagmiddag niemand minder dan Roel C. Verburg.

Bestel HIER je ticket.

 

Jerry Grando Een 55-jarige sprankelende persoonlijkheid. Deze comedian kan harder lachen dan zijn publiek.


Clive Emanuelson Is bijna 10 jaar stand-upper geweest door heel Nederland. Vier keer organiseerde hij Keti Koti Comedynight in Zoetermeer en is nu weer even terug van weggeweest!
Sandhya Hemai Kwam er op jonge leeftijd achter dat je pijn met humor kunt bestrijden. Haar liefde voor comedy verschoof zich al snel vanuit het publiek naar het podium. Dit aanstormend talent combineert middels keiharde observaties haar nuchtere Nederlandse kant met haar Hindoestaanse achtergrond.
HEADLINER Roel C. Verburg combineert stand-up comedy met gitaar en dat levert uiterst lollige liedjes op zoals ‘Onder de plak’, ‘Ik koester je oester’ of ‘Slechtste rapper van de straat’. Tussen de liedjes door vertelt deze relaxte flierefluiter in hoog tempo bijzonder grappige verhalen. Bij Radio Veronica was hij jarenlang elke vrijdagochtend te gast in de uitzending bij Jeroen van Inkel. “Roel C. Verburg is een fenomeen op zich. Trouw: “Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis”, Elsevier: “Waarom kennen we niet allemaal Roel C. Verburg?”
Frank Westerink Met 37 winters achter de rug heeft hij al een hoop gezien en gedaan. Frank vertelt over zijn verleden in de Biblebelt en observeert hij het heden als LGBTQIA+ member in Amsterdam Nieuw West. Verrassende en scherpe komedie, soms lekker op het randje.
Robin Stofkoper Deze (ex-) muzikant uit een metalband heeft zijn gitaar ingeruild voor de grapjes als stand-up comedian. Een jaar geleden stond hij voor het eerst op het podium en deed al mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival. Volgens de jury: “Robin heeft duidelijk een gevoel voor comedy en een behoorlijk talent voor zelfspot.” Nu vertelt hij over zijn leven en hoe die dat van anderen ziet. Met verschillende onderwerpen en een vleugje zelfspot valt er niet alleen wat te lachen, maar je steekt er wellicht ook nog wat van op!
Ard Elzenga Comedian. Geslacht: ja. Leeftijd: iedereen heeft een leeftijd. Ard is van plan wat leuke dingen te vertellen, in de verwachting dat mensen van leuke dingen houden. Die verwachting is niet zo vreemd, aangezien iedereen van leuke dingen houdt. Kijk maar: “Wat doe jij graag?” “Ik hou van leuke dingen met leuke mensen.” Dat is leuk! Dus we gaan een leuke tijd hebben samen!
Nadaav Chermon Zijn stijl is ontspannen en bewogen tegelijkertijd. Wanneer hij zijn grappen plaatst is daar niets geforceerds aan, maar tegelijkertijd zit je wel op het puntje van je stoel. Zijn verhalen kennen namelijk verrassende wendingen en hilarische ontknopingen. Hij heeft een droge stijl die zowel jong al oud publiek aanspreekt. Hij bespreekt de uitdagingen van de jongvolwassene, maar schuwt het ook niet om grote wereldthema’s aan de orde te stellen. Ook switcht hij net zo makkelijk van autobiografische thema’s naar actuele onderwerpen.