COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 15 maart 2024
Aanvang: 20:00 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 7.50

Categorie:


INFORMATIE

Comedy 079, welke iedere 2 maanden plaatsvindt. De lachspieren worden gegarandeerd goed getraind door een steeds wisselende line-up van 8 comedians inclusief een headliner. Laat je verrassen en maak je klaar voor  een avond vol humor en gezelligheid.


Bestel HIER je ticket.

Cristian Pielich (Headliner) Cristian is een Haarlemse cabaretier en comedian. Zijn stijl is droog en rustig, maar bevat ook heerlijk sarcasme. Als hij optreedt volgen droge oneliners, geestige anekdotes en rake publieksimprovisaties elkaar prettig af. Cristian treedt met zijn comedy act inmiddels twintig jaar op bij theaters, kroegen en besloten optredens. Op interactieve wijze bespreekt hij het leven van de single man die verdwaald is in een haastige wereld van commercie en datingsites. Hilariteit gegarandeerd.


Evert Knaap Evert is een Brabander woonachtig in Rotterdam. Hij is 33 jaar en dit jaar begonnen met comedy.


Rik Mars Als stand-up comedian deelt Rik (1995) vaak droogjes zijn komische kijk op het leven. Soms slaat bij het publiek de twijfel toe: “Moeten we deze gast serieus nemen?” De komiek suggereert een antwoord: “Bij twijfel niet doen!” Rik neemt niemand serieus. Vooral zichzelf niet.


Luc Vermaat Luc is 28 jaar oud en komt uit het vrijgevochten Zuid-Hollandse Barendrecht. Zijn filosofie is dat alles wat met humor te maken heeft, geoorloofd is. Geen uitzonderingen. Hij gaat dan ook altijd vol overgave het podium op en hij schuwt niemand, zeker zichzelf niet. Wie weet tot snel!


Aniek van Onzenoort Aniek droomde als kind altijd van een enerverende kantoorbaan en een saai priveleven. Dat eerste is gelukt, nu dat tweede nog. Hoe dat tot nu toe gaat? Daar zal ze met smaak over vertellen.


Frank Buytendijk Hij ziet er zo aardig uit, maar pas op, hij slaat genadeloos toe. Vooral zichzelf spaart hij niet. Hij zou willen dat hij comedy een ‘midlifecrisis’ kon noemen, maar hij is de midlife al lang voorbij. Op het podium deelt hij blijmoedig zijn visie op het leven. Zijn boodschap? Dat je om jezelf mag lachen. Het is OK. En die boodschap deelt hij overal, of het nou New York, Tokyo, Dinxperlo of Zoetermeer is. Op festivals specialiseert hij zich sterk op halve finales. Af en toe slaat hij de plank mis en haalt hij de finale. Vanavond probeert hij – de jaren gaan tellen- gewoon de eindstreep te halen.


Victor den Heijer Victor luidde een klein jaar geleden zijn midlifecrisis in met zijn debuut op het comedypodium. Zijn grote inspiratiebron is zijn thuisstad Delft waar hij dankbaar gebruik maakt van “de gemiddelde medemens” om zich heen. Funfact: Victor is voor zover bekend de enige Nederlander die de witte sluitstrips die bij vuilniszakken worden geleverd ook echt gebruikt.en.


Remco Verwaijen Remco hoeft maar een klein stukje te rijden; hij komt gewoon uit Den Haag! Als presentator en toneelacteur is een podium bekend terrein voor hem. Spelen met tekst, daar is ‘ie gek op. Maar waar hij echt van houdt: spelen met het publiek. Hij kan niet wachten om weer in Zoetermeer op te treden!