COMEDY 079

COMEDY 079

COMEDY 079

Datum: vrijdag 17 november 2023
Aanvang: 20:30 uur
Deuren open: 30 minuten voor aanvang
Entree: € 10,-

Categorie:


INFORMATIE

Comedy079, de enige open mic in Zoetermeer waar alle comedians, met of zonder ervaring, van harte welkom zijn. Maak je klaar voor weer een avond vol humor en gezelligheid. De lachspieren zullen gegarandeerd goed getraind worden door een steeds wisselende line-up van 8 comedians. Daarnaast is er ook vaak ruimte om last-minute je kans te pakken op één van de 2 open spots. Kortom, kom gezellig langs en aanschouw of ervaar het zelf!

Volg Comedy079 ook via Instagram (@comedyzoetermeer). Meedoen met een open mic bij ons? Meld je aan door je bio en foto te mailen naar: 079comedy@gmail.com

.

Bestel HIER je ticket.

 

 

Jeremy Schuurman (Rotterdam, 1998) is een beginnend comedian. Een verhalen verteller die je meeneemt in zijn belevingswereld. Vreemde observaties tot de meest paranoide gedachtes, die soms (hoe gek ook) erg herkenbaar zijn.


Maurits Niesink (Leiden, 2005) kwam op de basisschool al in aanraking met stand up comedy toen hij Najib Amhali imiteerde op een talentenjacht. Hierdoor kwam hij erachter dat hij mensen wilde entertainen. Op 15 jarige leeftijd deed hij een stand up comedy cursus bij Comedyclub Haug. Een week later was daar zijn eerste optreden. Sindsdien treedt hij op om zijn droom achter na te gaan; een bekende comedian/entertainer worden.


Annemarieke Faulkner is een laatbloeier die na jaren vol verbazing over ouders, kinderen, werk en het dagelijkse leven nu jullie graag vermaakt met haar rake of droge observaties.


Eric Oguntodu is een half Nederlands half Nigeriaanse comedian. Zijn stijl wordt (door hemzelf) ‘kamikaze comedy’ genoemd: hij gebruikt absurdisme en zelfspot om een sfeer van kwetsbaarheid en intimiteit te creeren, om deze vervolgens hard te doorbreken met gortdroge grappen.


Rowan de Kort. Eerder stond hij drie keer in een uitverkocht Ziggo Dome, als publiek. Hij komt op de grote festivals waaronder Paaspop en Lowlands, als betalende gast. En aankomend jaar gaat deze goedlachse Nijmegenaar de vierdaagse voor de 28 e keer (!) laten lopen. Deze indrukwekkende ervaring zorgt ervoor dat Rowan binnenkort eindelijk te zien is in JJ Music House in Zoetermeer


Michael van Leijen is een aanstormend talent in de comedy wereld. Nog maar een jaar geleden volgde hij een cursus tot comedian. Inmiddels heeft hij al op een tiental podia gestaan. Van Comedy Cafe en Toomler tot kroegjes met dronken Friezen: he has seen it all. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en zijn humor droog. Zijn bankrekening ook trouwens. Maar dat terzijde.


Nelson Martinez, 30 jaar, Amsterdam, werd met Spaanse/Zuid-Amerikaanse roots ooit geboren in Eindhoven en verhuisde, met een korte tussenstop in Barcelona, al snel naar Amsterdam. Naast salsadansen op een podium, waagt hij zich ook aan stand up comedy! Charmant, scherp en real vertelt dit opkomende comedytalent over de wereld vanuit zijn unieke perspectief.


Eva Maria de Wit schrijft nu zo’n 8 jaar toneelteksten voor verschillende theaters in Nederland. Een erg omslachtige manier om haar mening te ventileren eigenlijk, bedacht ze laatst. Terwijl haar mening ventileren toch echt een van haar meest favoriete bezigheden is. Net als mensen aan het lachen maken. Dit is dan ook een erg lange inleiding om te zeggen dat ze zich sinds kort aan stand up comedy waagt. Komt dat zien.


Zanyar El Aziz komt uit Zoetermeer dus hij komt zo vanuit huis op het podium oplopen. Naast grapjes, houdt hij van lezen, wandelen en andere activiteiten die hem afleiden van het feit dat hij en iedereen die dit leest ooit dood gaat. Leuk feitje over Zanyar: hij kon pas fietsen op zijn 11 e. Daar ergens zit een grapje in, dus kom kijken of hij al iets leuks heeft bedacht voor zijn jeugdtrauma.